0

kimisine göre iyi kimisine göre değildir öznel bir düşüncedir.şimdi bu soruyu her iki cevaptanda cevaplar isek sebepleri ve sonuçları şöyle olur demeden önce ölümü bir anlatmalıyım.ölümsüzlük diye birşey yoktur bu dünya fanidir geçicidir bu dünyada bulunan her canlı ölümü tadacaktır.topraktan geldik toprağa gideceğiz.ahirette sonsuz bir yaşam bizi bdkliyor düşünebiliyormusunuz tabiki düşünemezsiniz sakın ha kendi kafanızı yormayın çünkü bunu düşünerek çıldırabilirsiniz delirebilirsiniz.insanın kafası almıyor ama alabilir trk sorun yarsdan rabbim izin vermiyor.cennet cehennem günahlar sevaplar .ölümsğzlük olsaydı güzel olurdu diyenler için evet teknolojinin nereye kadar geliştiğini görmek güzel olurdur dünyanın son halini uzay biliminşn son halini görmeyi kim istemezki uzaylıların olup olmadığını kim merak etmezki çocuklarının çocuklarını ün çocukslrını kim görmek istemezki türkiyenin durumunu kim merak etmezki acaba ülkemiz düzeldimi düzelecekmi insanlar hala neden akıllanmıyor.kötü bir şeydir diyenler için ise evet sevdiklerinin ölümünü görmek acı verici bir duygu tek başına kalıcaksın tüm sevdiklerin gidicek ysnından birer birer artık sıkılıcsksaın dünyadan pislikten kokudsn çünkü dünyads sğaç kalmayacak temiz su kalmayacak oksijen kalmayacak nüfus çoğalıcak insanalr acımasız olucak.ama unutmayınki cevabımın başında söyledğim gibi her canlı ölümü tadacaktır toprsktsn geldik toprsğa gideceğiz..

0

ölümsüzlük iyi bir şey midir. ben çok kötüdür. yatalak olduğunuzu düşünün, hergün eziyet olmazmı sizin için, hastalıklar tedavisi olmayan hastalıklar çok zorlaşırdı. zevk diye bir şeyin bir anlamı olmazdı. herşeyden sıkılırdık, dengemiz bozulurdu. ölmek isterdik. dünya karışırdı savaşlar olurdu esirler olurdu ve ölümü mumla arardık. fakat bulamazdık , bilim adamları ülmek için araştırma yapardı. insanlar kendini toprağa gömerdi. yani herşey anlamsız olurdu. çok şükür allah’a ölüm var.
(saygilarimla)

1

ölümsüz olmadığımız için bilemem ama ben yaşlı olmaktansa 50li 60lı yaşlarda ölmek isterim muhtaç olmaktansa

0

ölümsüzlük bence iyi bir şey değildir. ölüm korkusu insanı geliştirir

0

bence lanetten ibarettir.etrafındaki tüm herkesin sevdiklerinin ölümünü görmek çok acı birşey bana göre.

0

bunu yaşamadan bilmek zor, hiç kimseninde yaşayacağını düşünmüyorum yada ölümsüz olacağını düşünmüyorum, ama ölümsüzlük insana acı verir belirli bir zamandan sonra çünkü bütün sevdiklerini toprağa verirken sen yaşıyorsun