1

yani önceden ben bilmiyordum bu site herhalde çoktan vardır. ben buraya kayıt olduğumdan beri site ile ilgili birkaç soru sordum yani site soruya cevap vereceğini bilmiyordum. benim bildiğim kadarıyla buradaki site ile ilgili soru sorduğumuz zaman eski kullanıcılar site hakkında daha çok bilgileri olduğu için yazarların cevap vermesini biliyordum. çünkü ben de birkaç soru site ile ilgili sordum sitede banada cevap vermedi. ama demek ki önceden cevap veriyormuş. belki şu anda yoğun oldukları için eskiden belki yeni başladığı için yazar sayısı az olduğu için cevap veriyor belki şu anda yetiştirmeye biliyorlar belki ondan vermiyorlar.

1

önceleri site daha sakindi ve kullanıcı sayısı daha azdı. ve site kurulma, gelişme aşamasında olduğu için kullanıcı yorumları, istek ve tavsiyeleri değerlendiriliyordu. şimdi hem yoğunluk fazla, hem de çoğu sorunun cevabı sitede zaten mevcut. bu yüzden cevap verme gereği duymuyorlar ya da yoğunluktan cevaplarda gecikme olabiliyor. site yönetimi her zaman ilgilidir.

0

soru sormadığım için bilmiyorum cevap verilip verilmediği konusunda bilgim yok.

0

bu sorunun çözümünü yeni kişiler alarak çözebilirler mesela moderatör arkadaşlar sadece sorulan sorulara cevap vermekle yükümlü olsunlar. hatta her soruya verilen cevaptanda para kazanabilirler :) öyle birşey olursa ben bile modluğa aday olurum :)

0

ilk başta tabiki site çok kişiye yayilmadigi için az üyeye sahip olduğu için hemen cevap verebiliyordu.ama gün gectikce üye sayısı çoğaldıkça tabiki cevaplarda ona göre cevap vermek de zaman alıyor.birde bu ödeme için talep veren kişilerin incelemelrinide yapmak var o yuzden.ama iste bu yüzden siteye yeni modotor arkdaslar alabilirler eğer ödeme için uygun bütçeye sahipse yetkililer

0

yoğunlardır kardeşim. elbette cevap verirler neden vermesinler.

0

bilmem ben hiç site ile ilgili sormadım.bir kez ödemeyle ilgili soru sormuştum hemen cevapladılar sağolsunlar.bu yüzden bu sorunuza cevap olabilecek bir bilgi yok bende maalesef.

0

üyeler arttıkça böyle oluyormuş demek. madem yetişemiyorlar yonetim kadrolarına admin alsınlar, moderatör alsınlar... ben bunu daha önce de söylemiştim aktif olan üyelerden bir iki kişi alın şu moderatörlüğe diye. yönetim her zaman sitenin gidişatını görmeyebilir ama üyeler sitenin durumunu kabak gibi görüyorlar. kendi mesleğim bu tarz bir işe çok yakın olduğu için bir şirketin ya da bir kuruluşun ilerlemesini az çok kestirebiliyorum. bence beni dikkate almaları gerekir.

0

oncesinde insanlar site hakkinda pek bilgiye sahip degildi,simdi ise herkes artik siteyi kurallari daha iyi biliyor ediyor,sorumani ye kalmadan uyeler cevap verebiliyor..
ama yine de sorularla sorumani ilgilense tabi ki daha etkili olur.

1

evet kardeşim haklısın eski de cevap veriyorlardi. şu an artık vermiyorlar demek ki onlar da biraz ağırdan alıyor artık yapacak bir şey yok diyorum. öyle gerek duydularsa bize bir şey demek düşmez. aslında arada bir bize sesleri duysalar bence iyi olur en azından biz de eskiden nasılsak şimdi de öyle devam ederdik. çünkü eskiden bize böyle sürprizler falan yaptılar bizimle muhabbet sohbet ettiler ve kendilerini alıştırdılar böyle bir anda kaybolmaları hiç iyi olmadı gibime geliyor. bazen ben bile soruyorum ya diyorum keşke diyorum sorumani sorduğunuz soruların altına birkaç kelime falan yazsa biz de en azından moralimiz düzelmiş olur diyoruz ama işte öyle desek de olmuyor maalesef.

1

evet artık vermıyorlar bende farkettım pazar gunu mesaj attım hala cevaplanmamış ama pazar günü ödeme talep etmiştim salı günü parami ödediler yani hakkımızı veriyorlar açıkcası kimsenin emeği boşa gitmiyor diğer siteler gibi ama boş vakıt bulamayadabilirler olabılır boyle şeyler kısa sürede cevaplayabilirler.