1

nedense ben de bilmiyorum bazıları çok soru soruyorlar ve bu nedenle burada soruları çok cevapsız kaldığı için de sitesi sürekli beyin bedava modu aktiftir bu çok soru soranların yüzünde artık site hiç soru sorma aktif olmuyor gerçekten bu durum çok sıkıcı oldu. keşke bu çok soru soran kullanıcılar sorularına limit koysaydı belki soru sorduğu kadar cevap da verirlerdi bu hale gelmezdi çünkü gerçekten artık bu beyin bedava modu baya canımızı sıktı günlerdir hiç soru soramıyoruz. demek ki bu çok soru soranlar cevaplarında kazanç getirdiğinden haberleri yoktur herhalde ondan çok soru sormaya gerek duyuyorlar. inşallah bir an önce de beyin bedava modu ortadan kalkar da soru açık olur gerçekten artık bu nedenle insan siteden de soğuyor çünkü cevaplayacak soru yoktur cevapsız sorularda birçok sorunun cevabı bile bilinmiyor saçma sapan sorular var. çok zor sorular sorulduğunda da insan internette araştırdığımda kadar cevabı bulana kadar baya zamanımızı alıyor o yüzden kazancımız da çok az oluyor inşallah bu beyin bedava modu çok soru soranlar için bir ders olmuştur bir daha öyle şeyler yapmaz diye düşünüyorum. soru sordu o kadar cevap da verirler akılları başına gelmiş inşallah.

0

çünkü kendi sorduğu sorular bile saçma... sorduğu soruları kendi bile bilmiyordur. bir fikri beyanatı olmayan kişiler gelmiş burada soru soruyor. bu kadar mı cahil bıraktı hocaların seni demekten başka birşey gelmiyor aklıma malesef. :d :d yani o anlaşılıyor artık.

0

kelime hazineleri olmadığı için.soruları da kopya çoğu.ya önceki soruları soruyorlar ya da bir kelimeden soru çoğaltıyorlar.işte aşağıda söylüyor kimse karışamaz diyor.bilmiyor mu beyin bedava açılıyor bunlar yüzünden.bizlerde uğraşıyoruz biliyor.o zaman bende karışırım.burada site bir şeyler yapmalı.onlarda oralı değil.

0

@nazli54 e mutlu sana keşke sorularinla kasmasanda millet de mutlu olsa.

0

kimse bu duruma karışamaz. ben soru sormaktan memnunum. karışan ne diye karışıyor acaba.

0

kolaylarına geliyor. soru sorunca 2 kuruş cepte nasılsa. cevaptaki gibi fazla bir karakter sınırı yok. sınır var da 25 ksrakter. sanırım bir de kolay. ben devamlı sorsam hiç uğraşmam diyordur. sadece yarım saat bile takılsa sitede ve soru sorsa güzel kazanç elde edebilir.