0

baya uzun sure acik kalacagini dusunuyorum. cunku internetten para kazanma gunden gune artiyor. o yuzden bu tarz bir sitenin kolay kolay kapanacagini dusunmuyorum. hem zaten sitedeki uyeler aktif oluyor zaten...

0

site sağlam ve güvenilir. insanlara hem ek kazanç hem bilgi katıyor. bu sitenin kapanmamasi lazim. tonla insan var burada. biz yazarlar gereken desteği verdiğimiz sürece kapanacagini sanmıyorum.

0

adamlar iyi basladi cunku artik ve adamlar guzel bir site yapmislar ve herkes kazanmaya baslamisdir ve kazanclara herkes kazanmaya vasliyor ve sitede fazla kimse bilmiyor cunku ama bilseler ama cunku ben siteye yeni basladigim icin ama kazancim 2 haftada 7 tl ugrastim cunku bende bu 2 kat kazanc hergun olsaydi cok guzeldi ve artik 4 gun once 2 kat kazanc bittigi icin artik bende 3 gunde 1 tl anca kazandim ve bu 2 kat kazan yine cok guzel cunku bende 1 ay yada daga fazla belki anca 25 tl bulurum cunku kazanmak zor yine artik cunku ben yine bu siteyi once begendim kimin yaptiysa elerine saglik ve bende kazanmaya basladim artik ama sitede 2 kat kazanc 1 ay olsa guzel olurdu ama ben bilmiyorum param gelirmi gelmezmi onu fazla bilmiyorum cunku.

0

sistem kapanmaz cünkü cok güzel ilerleme peşindeler ve kapanması cok kötü olur bu site kadar güvenilir bir site yok reklam almaya başlanmış o reklamlarada arada bir tıklarsak kazanc saglarız sorumani şirketine

0

buna hiçbir zaman diyerek cevap verebiliriz.site tam gaz devam ediyor ve birçok yazar bulunuyor e daha fazlası ile kaydolan kişilerde var .böyle giderse durum kapanmaz ama site yöneticikerinin kazancı azalır ödeyemezlerse kazançları kapanma ihtimali olabilir.

0

bence hiç kapanmamalı işlerden arta kalan zamanlar sorumaniden daha güzel bir şekilde değerlendirilemez. hem eğleniyor hem öğreniyoruz. bana terapi gibi oluyor. konuşuçak kimse yoksa sorumani var hemen bir şeyler yazıp rahatlıyorum.

0

sorumani hergun bir adim daha ileri gidiyor daha cok mesafe kat ediyor kisa sure icinde buraya geldiyse bundan sonrada tabiki insallah karsilikli emeklerimizlede sesimizi duyurmaya caliscaz hem maddi hemde manevi anlamda kazanc saglicaktir.kazanc kapisi olan sitede herkez yarindan umutlu ayrica ben sunuda fark ettim bu sitede gercekden hani hic kimse olumsuz konusmuyor o kadar yorum okudum ama hep guzel seyler guven veren bir site oldugu belli ama birkac tane kendini bilmezler cikiyor onlar da iyilerin arasinda kayboluyor.sorumani uyelerine iki kat etkinligi yapti ayrica bizler daha cok site icin birseyler yaptikca sorumanide yapmaya devam etcektir.kisaca bu plartforumu hep beraber ayakta tutcaz.

0

bence soruma niye gibi gitgide büyümektedir.ve büyüyen bir site kolay kolay kapanmaz diyebilirim. ancak ne olur ne olmaz bence paranızı fazla içerde tutmayın.25 tl olunca çekin derim bankaya atın bankada kalsın daha mantıklı olur.sorumani bize çok güven sağladı. ancak daha önce başka güven sağlayan sitelerde olduğu ve tüm kullanıcılarını paralarını vermeden siteyi kapattılar. bu yüzden internet sitelerine pek güven olmaz .ancak nedense sorumani herkesin ödemesini tıkır tıkır yapıyor.ve hiç sıkıntı çıkarmıyor. bu yüzden ben sorumani'ye güvendim umarım bizi yanıltmazlar.

1

belirli bir süresi yok. kapanmak gibi bir niyeti de yok bence. büyümeye çalışıp her gün yeni gelişmelerle karşımıza çıkıyor. değişiklikler olur belki site içeriğinde, kurallarda, ama ne zamana kadar açık kalacağı konusu şimdilik gündeme gelen bir durum değil.

0

çığ gibi büyüyecek bir platform kapatılma ihtimali düşük.reklam almaya ve ekibin kazanç sağlamaya başlaması gelişmesi için güzel bir neden.bizlerin kazançlarına bir etkisi olur mu bilmiyorum ama kullanıcı sayısı hızla ilerleyeceğinden şüphem yok.birçok konu başlığı her geçen gün artıyor sorular çeşitleniyor.site trafiğine bunun etkisi büyük olacak ve popülerlik kazanma yolunda hızla ilerleyecek.kapanması büyük bir baskı veya kontrolsüz büyümeden gerçekleşebilir.

0

kapanacağını düşünmüyorum gitgide çoğalıyoruz ve yakın da reklam alınmaya başlanacak siteye. reklamlardan sorumani ekibi para kazanmaya başlayacak ve uzun süreli bir kuruluş olacağı düşüncesindeyim ben.

0

nasıl yani neden kapatılsın ki anlamadım.