0

dolar zamlanıyor ve site gelirleri dolar bazında geliyor. eğer kazançlara zam yapmazsa site daha sonsuza dek hayatta kalır

0

sorumani sitesi çok başarılı bir politika ile yoluna devam etmektedir, uzun bir süre daha böyle olacağını düşünüyorum ve herhangi bir sorun ile karşılaşsa dahi üstesinden gelebilecek kapasiteye sahip.reklam gelirleri, hitlik aktiflik olsun bu siteyi ayakta tutacak bir çok sebep var.sorumani sitesi oldu olası zirveye tırmanıyor, sitenin ayakta tutanması için uğraşları olacak tabiki de yoksa aksi halde kötüye giden durumların sorumluluk ihalesi site sahiplerine kalacak umarım böyle bişey olmaz.

0

yani eğer sorumani.com sitesinin adminlerinin falan kazançları ve reklam gelirleri düşerse site kapatılabilir ve batabilir ancak böyle bir şey olabileceğini pek sanmıyorum site çok aktif çünkü sorular kısmına geldiğinizde mesela 2-3 dakikada bir yenilerseniz yeni sorular görebilirsiniz bu yüzden dolayı siteye biz hala devam edersek ve üyelikler düşmezse aktiflik düşmezse sitenin kalabildiği kadar ayakta kalacağına inanıyorum. zaten insanlar para kazanma ve eğlenme peşinde olduğu için böyle bir sitenin batacağını pek sanmıyorum.

0

kapanmasın buraya alıştım şimdilik güzel gidiyor şikayetim yok sorular güzel

0

bu site bence uzun sure hizmet verecektir bundan eminim ben adim gibi.ayrica tabiki bu birazda bizim elimizde bizler buraya uye kazandirdikca soru sorup cevap verdikce google uzerinde reklamlari yukselir ayrica birde aldigi reklamlar daha ist seviyeye gelir buda bize hem etkinlik hemde yarisma soru ve cevaplarda fazla kurus zamina kadar artmasina bile neden olcaktir.biz el ele verirsek dahada buyuruz .sorumani plartformu hem bilgilendiren hemde kazandiran bir sirkettir.

0

bir sorunla karşılaşmayıp, yıllık site ücreti de ödendiği sürece açık kalacağından eminim. ve 35-37 günlük bir site olmasına rağmen uzun soluklu olacağını düşünüyorum bu sitenin.

0

ben kapanacağını düşünmüyorum. çünkü neden kapansın ki. herhangi bir sorun olamadığı sürede site kapanmaz.

0

bu site yıllık ücretini ödediğiniz sürece açık kalır. domain / hosting yıllık ücretini ödemezseniz bir süre sonra üyeliğiniz sonlandırılır.

0

kaldığı yere kadar gideriz kalmaya devam ederse zenginiz :d ha gayret

0

bilemiyorum ama tahminim uzun bir süre açık kalır inşallah diyelim sorumani ekibi iyi biri yani güvenilir. ben ayakta durmasını çok isterim her zaman.