0

suan için gercek den 2 takımda ligde zor günler geçiriyor ama hele tabiki fenerbahçe ligin dibine düşmüş durumda vede galatasaray ligde biraz daha iyi ama forvet olarak çok sıkıntıda sadece bir sinan gümüş var sonrasında forvet veya golcü yok ayrıca olanlarda alt yapıdan forvet lerde tecrübesiz bence buda sıkıntı bu kadar zorken galatasaray inşallah başarır ayrıca fenerbahce de ise kadro geniis olmasına rağmen sıkıntıda bir takım bunu da bastakiler yapti hani iki takımda 16 ya kalırsa tabiki ülkemizde gercek den son zamanlarda olmayan bir büyük bayram olur ülke için ayrıca büyük bir başarıdır sonrasında ise takımların gercek den kendine olan ozguvenide artar bence diye dusunuyorum.hemde buna göre hani ülke takımı olduğu için tüm taraftarlar kenetlenir bence vede daha iyi sonuçlar alcaktir diye umut ediyorum bende

0

uefa avrupa liginde galatasaray'ın rakibi benfica eşleşmesi, lazio-sevilla eşleşmesi kadar çok zor ve en zor eşleşme olarak görüyorum.galatasaray 14 şubat'ta benfica ile istanbul'da oynayacak maça kadar forvet sıkıntısını çözebilirse eğer turu atlayacak taraf olacaktır, o zamana kadar transfer gerçekleşecektir büyük ihtimalle.son 16 turundan itibaren ne yapacağını kestiremiyorum ama galatasaray'ın eksikleri çok yine de fenerbahçe, galatasaray kadar şanslı değil.ersun yanal fenerbahçe ile çok büyük ivme yakalaması gerekiyor ama bu çok zor gözüküyor maalesef, bu kısa süre içerisinde.zenit'in tek handikabı liginin sona ermesi, yüzde 51 zenit'ten yana bu eşleşmede.

0

galatasaray benfica maçı benficada berabere biter ve arenada galatasaray tur atar.fenerbahçe ve zenite bakacak olursak iki takımda zor günler geçiriyor

0

galatasaray ın benfica önünde işinin zor olduğunu düşünüyorum turu geçme ihtimali ise yüzde 40 fenerbahçeye gelicek olursak şuan ki durum o seviyeden çok ama çok uzak olduklarını gösteriyor fakat yapılan değişim ve bir iki takviye ile zenit i kadıköyde yeneceğini düşünüyorum ki zenit rusyada çoktan tur biletini cebine koymuş olarak gelecektir kadıköye.

0

avrupa kupası'nda şu anda 2 tane türk takımımız devam etmekte. işte de aslında hiç kolay olmadığını görüyorum. çünkü şu andaki kadrolarına baktığımız zaman iki takımın da kadrosunda büyük eksiklikler var ve bunu bir an önce düzeltmeleri gerekiyor. özellikle fenerbahçe takımı şu anda ruhunu tamamen kaybetmiş ve sadece avrupa kupalarına odaklanmış bir takım olarak karşımda duruyor. ersun yanal şu anda takımın başına geldikten sonra biraz daha takımın iyi yerlere gelebilmesi için elinden geleni yapacak aslında. ama bunu yapabilmek aslında pek kolay olmayacağını görüyoruz. özellikle fenerbahçe transfer konularında çok iyi işler çıkarmazsa uefa avrupa liginde elenmeye aday takımlar arasında yer aldığını tahmin ediyorum. galatasaray takımına baktığımız zaman daha başarılı bir takım olduğunu görüyorum. ama sakatlıklardan dolayı biraz olsun bu aralar inişli çıkışlı performanslar sergilemeye devam ediyorlar. özellikle transfer sezonu bittikten sonra uefa kupaları oynanacak ve takımı çok iyi kurarsa fatih terim benfica gibi kuvvetli bir rakibi eleme gibi bir imkanım oldukça yüksek görüyorum ben. galatasaray taraftarı eğer desteğini tam verirse evindeki maçı kazanır ve deplasmandaki maçta savunma yaparak bu turu geçmeye yakın diye tahmin ediyorum. son 16'ya kalacak türk takımı olarak gördüğüm galatasaray takımıdır. fenerbahçe takımının de kalmasını isterim ama bu şu andaki kadronun hiçbir şekilde buna müsait olmadığını hepimiz biliyoruz. inşallah 2 türk takımımızda son 16 turunda kalır ve büyük başarılar elde ederler.

0

uefa avrupa liginde bakacak olursak eğer bizim ülkemizden şu anda bizi temsil eden iki takımımız bulunmaktadır.bu takımlardan ilki fenerbahçe,fenerbahçe şu anda zenit takımı ile eşleşti ve bana göre zorlu bir eşleşme olduğunu düşünüyorum. ancak diğer muhtemel rakipleri bakacak olursak senin aralarından en kolayı diye düşünüyorum bana göre fenerbahçe burada çok zorlanacaktır. fenerbahçe ilk maçı kendi evinde güzel bir oyunda galibiyet elde edeceğini düşünüyorum. ancak 2. maçları çok zorlu geçecektir ve zenit ya yenecektir, ya berabere kalacaktık ama ben genel olarak fenerbahçe'nin bu turdan zorla tur atlayacağını düşünüyorum. öte yandan galatasaray takımı galatasaray benfica takımıyla eşleşti.benfica gerçekten çok zorlu bir rakip bir özellikle seni tek kıyaslayacak olursak, gerçekten çok kaliteli bir kadro yapısına sahip bir takımdır galatasaray'ın bu kötü zamanını bulan benfica kesinlikle affetmez diye düşünmüyorum. ancak galatasaray ara transfer döneminde 12 forvet oyuncusu alırsa eğer belki geleceklerini düşünüyorum.çünkü galatasaray'ın benfica'ya şansı tutuyor.benfica takımı ülkemizde sık sık bizim takımlarla eşleştiğini söylemek mümkündür. ancak ben galatasaray'ın bu sefer dediğim gibi ara transfer döneminde iyi transferler yapılırsa ben geleceğini düşünüyorum.yani genel olarak iki takımımızın'da uefa avrupa ligi'nde son 16 turuna kalacağını ve hatta ikisinden birinin son 8 yani çeyrek final oynayacağını düşünüyorum.