0

ben ayakkabilara bayılırım. özellikle tüm kadınlar için ayakkabıların bir tutku olduğuna inanıyorum. kadınlar alışveriş yapmaya bayılırlar zaten. alışveriş yapmayi bende çok severim. ayakkabı almayi da çok severim. ayak sağlığımız için ayakkabı rahatlığı çok önemlidir.

0

ayakkabı kim için ne ifade eder bilmem ama benim için kesinlikle tutkudur.
ayakkabıya verdiğim paraya asla acımam.
ayağımın rahat etmesi tüm vücudumun rahat etmesi demektir.
ayakkabıları çok seviyorum ağzım açık baka kaldığım ayakkabılar bile oluyor bazen. :)

0

bir çok insan için nasıldır bilmiyorum ama benim için tutku olduğu kesin. aşık oluyorum resmen ayakkabıya eğer beğendiğim an da alamıyorsam gece onun hayaliyle uyuyorum rüyalarıma giriyor. çoğu zaman borca giriyorum alabilmek için. hepsini kullanıyor musunuz derseniz hayır. genel de ayakkabı dolabımı süslüyorlar. açıp bakıp mutlu oluyorum. çünkü hepsi benim bebeğim :)

1

tuttukumudur? :) yok o değildir.. ayakkabı bir çok insan için tutku olabilir ama bence bu lüzümsuz israftır. sanatçıların böyle görüyoruz basında büyük dolaplarda zibidi zibidi ayakkabılarını da.. kimse kusura bakmasın.. gereksiz bence.. ihtiyacınız kadar abartmadan sahiplenmek en güzeli diye düşünüyorum.

0

evet katılıyorum kadınlar bayılır zaten çeşit çeşit ayakkabılarının olmasını bi erkek olarak bende severim birçok ayakkabimin olmasını.