0

ayakkabı konusunda özellikle yaz aylarında ayaklar terlediği ve hava alamadığı için istenmeyen kokular ortama yayılabiliyor. bunu önlemek için ise çorapların sık değiştirilmesi ayakkabının hava alımı sağlanması ve iyi bir temizlik gerekecektir.

0

hergün ayni ayakkabıyı giymemeli. ayakkabilari kapali ortamda sürekli tutmamali. havalandirmak gerekir. ayaklar ve coraplar temiz olmali. hergun ayni corapla ayni ayakkabilari giymek igrenc bir koku yayar. ve ayakkabi olarak delikli hava alan ayakkabilar tercih edilmeli. coraplar da pamuk olmali. terletmemeli ayagi.

0

mantıklı olanı ayağımız nasıl rahat ediyorsa o ayakakbıyı tercih etmek gerekiyor.kokuyu önlemek için ayakkabımı hava almaıs gerekiyor

0

gün içerisinde ayağımızın genellikle ayakkabının içinde olması sonucu oluşan bir koku olduğunu söylemek mümkün. ama bunun için belli başlı önlemler alabiliriz tabii ki. ayağımızdan çıkardığımız zaman ayakkabılarımızı halana bilecek bir ortama sokmamız iyi olacaktır. bu kokuyu oluşturan bir faktörlerden biri de aslında gün içerisinde eve geldiğimiz zaman dışarıdan maalesef ayağımızı hergün yıkamadığı mız anlamına da çıkarabilirim. gerçekten dikkat edilmesi bir şey olduğunu söyleyebilirim.çünkü ileride ayaklarımızda mantar olasılığı ne kadar gidebilir.

1

ayakkabının kokmaması için ayakkabıların içine 1 çay kaşığı kadar karbonat koyun.. ya da çorabınızın içine de giyerken görün bakalım kokacak mı? :)

0

ayakkabıları havalandırmak, iyi bir ayakkabı kullanmak, temizliğini yapmak gerekir.