0

okul kantinleri çok pahalı, ben özel bir okulda çalışıyorum ve çok yakından takip ediyorum bu gibi olayları.tavuk gibi öğrenciler yolunuyor, bunun bir nedeni vardır ama bilmiyorum.

1

evet bence pahalılar. dışarıdan 50 kuruşa alabileceğimiz bir şey kantinlerde 1-1 buçuk arası değişiyor.

0

okul kantinleri çok pahalı fırsatçılık yapıyolar özellikler üniversiteler çok pahalı oluyor halbuki öğrenci daha ucuz olmalı

0

okul kantinleri pahalı olmaz mı ya ! hele bizim kantin . adamlar bir karton bardağa 1 , 25 kuruş istiyorlar . birde enteresan bir uygulama yapılmış , 5 tl ' nin altında karttan geçirmiyorlar . daha çok şey alalım daha çok kazansınlar diye . abi zaten paramız olsa nakit çıkarır verirdik. krediden alıyoruz bizde , öğrencilere hep böyle yapıyorlar nasıl bir insanlık para gözlükte son nokta .

0

evet çok pahalı. okul sonuçta ayran 1.25 tl neden bu kadar pahalı.

1

çok mu pahalı derken fikrim yok fiyatlarından açıkcası.. çocuklarımın biri mühendis oldu iş adamı oldu.. diğeri de üniversite de okuyor.. okul derken ilk, orta, lise aşamasını düşünüp fikrimin olmadığını söyleyebilirim.. ama bir de şöyle bir şey var ki; artık kantinleri ihale ile kişilere veriyor okul yönetimleri. ihaleyi alanda bu verdiği parayı nasıl çıkaracak.. demek onlarda biraz piyasanın bir kaç kuruş üzerinde satıyorlarsa.. diyorum..

0

cok lahali tabikide kriz var onlarda dayiyolar zamli zamli

0

şuan da okul okumuyorum ama okuduğum lise de çok pahalıydı biz de pek fazla alisveris yapmazdik üniveriste de ise özel universiteydi daha beteriydi liseden herşey uçuk fiyata satılıyordu.

0

eski zamanlarda uygundu hayat baya bir pahalılaştı bence . 1 tl ye büsküvit kalmadı.