0

biraz saçma geliyor insanların şahıs hesaplarını birleştirip çift hesabı yapması yarın bir gün ayrılınca ne olacak

0

herkes kendi hesabından sorumlu olduğu gibi hesap güvenliğinden kendisi sorumludur o yüzden kendisine ait olmalı hesabı çift hesabını olumlu bulmuyorum.

0

bence çift hesapları çok saçma tamam anladık sevgilisiniz seviyorsunuz da bunu cümle aleme yaymak zorunda değilsiniz insanların gözüne gözüne sokmak zorunda değilsiniz. olan var olmayan var yani kıskanırlar:d

0

instagram uygulamasında fazlasıyla zaman geçiriyorum ve ne kadar boş bir yapı olduğunu fark etmiş durumdayım zamanla ilerki zamanlarda silmeyi düşünüyorum çünkü fazlasıyla zaman harcıyorum ve borçtan yeri zamanı mı vaktin boşa harcıyorum sorumani gibi bir site var iken gidip instagram'a giriyorum. mesela şu anda yaşandığı gibi sorumani sitesinden çıkıyorum hemen instagram'a giriyorum ve instagram'dan çıkmaz hiç gelmiyor da üşeniyorum çünkü bağımlılık yapmış bir durumda. size şiddetle tavsiye ediyorum ve instagram uygulamasını bırakmanızı silmenizi ve hayata dair görevler yapmanızı ve hayatın içine çıkmanızı tavsiye ediyorum çok saçma ve gereksiz bir uygulama olarak da görüyorum.

0

çok saçma buluyorum bunu yaparken nasıl utanmıyorlar gerçekten anlamıyorum çok yakınım değilse asla kabul etmem takipte etmem zaten çok yakınım olur böyle bir şey yapacak kimseyle de çok yakın olmam sanırım :)

0

kimseyi takip etmeyip kapalı olunca hesap gerçekten hoş oluyor girince duygulanıyorsunuz falan

0

iki-üç günlük sevgililerin hesap açtıklarını düşünmezsek güzel birşey,tabi herkesin kendi görüşü

0

saçma olduğunu herkesin kendine ait bir hesabı olması gerektiğini düşünüyorum.

1

çok saçma buluyorum insanın özeli olmalı çok yapmacık geliyor bana böyle şeyler tamamen karşılıklı güvensizlikten kaynaklı yapılan saçma bir şey.

1

bence güzel bir şey , ben o şekilde kullanıyorum ve bugüne kadar hiç bir sıkıntısını görmedim