1

instagram bilgi ilgi ve haraket videosudur butun gun instagramda oturmayi sevmem amma arada girib ilginc videolar ve fotograflari begenib onlari sanata kocururyorum ben instagrami sevmiyorum cunki baglilik yapiyo birde bakiyorum ki saatlar gecmis ve ben jala durdugum yerdeyim evin isleri kalmis cok uzucu ondan bende buraya katildim

0

güzel bir platform rakiplerini geride bıraktığını düşünüyorum

1

instagram bana göre çok gereksiz bir sosyal platform. tamamen popülist kültüre hizmet eden, insanların hayallerini, amaçlarını yanlış yönlendiren, kendilerini olmadıkları birisi gibi gösterme arzusunu ateşleyen zararlı bir silah olarak görüyorum.
keşfette gerçek hayattan insanları ve onların hallerini görmek yerine komik videolar, gereksiz bilgi içeren videolar, resimler vb. görüyoruz. ne yazık ki her biri, bir diğerinin kopyası halinde.

fayda/zarar dengesine baktığımızda koca bir vakit kaybından öte geçmiyor. yine de hepimiz boş kalınca, girip bir göz atmadan duramıyoruz. hep bir ümit, insan farklı şeyler görebilmeyi bekliyor.

0

instagrami çok seviyorum bazen kapatmak istiyorum kapatıyorum dayanamayıp geri açıyorum bir kaç güne sıkılıyor insan ama çok eğlenceli bir yer bence sıkıldıkça girip video lar izliyorum arkadaşlarınla konuşuyorsun çok güzel bir yer