0

öncelikle neden ne içtiğime bağlı. eğer su diyorsa susadım derim, çay diyorsa seviyorum derim, içki diyorsa içmiyorum derim, sigara diyorsa da kafasını seviyorum ve fazla içmiyorum zaten derim

0

bu soruya onlarca cevap verebilmemiz münkündür. karşınızdakini ne kadar kaile aldığınızı da bağlıdır. çok önemli biri değil ise canım istedi bile diyebilirsiniz. zaten bunu soran kişi sizin için önemli ise oturduğunuz masada kendisi de yer alacaktır. lakin bu kişi masaya oturmuyorsa yani içki kullanmıyorsa oturup içtiğiniz masada düşündüklerinizi ona anlatmanız zaten ona verebileceğiniz en güzel cevap olacaktır. insanlar genellikle kafaları bozuk olduğunda veya mutlu olduklarında yani mutlu olmaktan kastım sevdiği ve beraber olduğu insanlarla bir araya geldiğinde içki masasına oturabilmektedir. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

seviyorum ve kendimi iyi hissediyorum cevabi yeterli olacaktır bence.. her insanin zevkleri istekleri farklıdır ve yargılamak veya sorgulamak bir başkasına düşmez.

0

bence bunun mantıklı bi cevabı olamaz. sigara ve içki içmek bence gereksiz. hem sağlına zarar verip hem de paranızı çöpe atmanın nasıl mantıklı bi açıklaması olabilir.