0

insanların suya alerjisi olamaz çünkü vücudun %75 i sudan ibarettir. insanın suya alerjisi olsaydı banyo yapamaz ve su içemez de ve susuz bir insanda asla yaşayamayacağı için suya alerjisi olan bir insanda yaşayamaz yani ben suya alerjisi olan birini düşünmüyorum.

0

olabilir ben ogun haberlerde gormustum kucuk bi kizin suya alerjisi varmis yani suya girdiginde hemen kizarioms falan o yuzden olabiliomus yani.

0

suya insanların alerjisi bence olmaz ama su tiki olan insanlar çok suyu alerjisi olursa bir insan zaten fazla ömrü olmayacağını sanıyorum çünkü su hayattır su insanın vücudunu temizleyen çalıştıran tek en önemli kaynaktır susuz bir hayatım olmaz su tiki olan insanlarda su üzerine gelince hayatta suyu üzerine serpme gibi şeyler olduğunda genelde ileri ortaya çıkar bu yüzden su alerjisi tahminim yoktur.

0

suya alerjisi olmak nedense bana saçma geliyor ama illaki alerjisi olan insanlar vardır ülkemizde.

0

evet suya alerjisi olan insanlar olduğunu duymuştum.

0

su belkide insanın alerjisinin olmadığı tek üründür. ancak her şeyin olduğu gibi suyun da fazlası böbreklerinizi yorar ve vücudunuza zarar verir. aşırı su tüketiminde su zehirlenmesi olan durum meydana gelmektedir. günümüzde merkezi su depoları hijyeni iyi sağlanamadığı için kirlenebilmektedir. hatta izlediğim bir haber kanalında şehrin su şebekesine bir ineğin düşüp öldüğü ve haftalarca su kaynağının içinde kaldığı belirtilmiştir. insanlar bu süre zarfınca bu suyu içmiş ve çeşitli hastalıklara maruz kalmışlardır. en kesin yöntem hazır su kullanırken bile suyu kaynatıp soğutup ondan sonra içmektir. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

suya alerji bence olmaz ama bazı insalar suyuda bozarsa alerji yapar

0

tabıkıde olabılır bazı kişilerin suyla teması sırasında vücudunun döktüğü sureklı olarak kaşıntı kızarıklık yaptığı biliniyor.