0

tabii ki de ister istemez bulunduğunu biliyoruz. bazı kişilerde tamamen alerjik duruma gelebilecek bazı durumlar vardır. bunlara çok dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum ve önlem alınması gerekiyor bence alerjik duruma yakalanmamak için.

0

olunur tabikide mesale kuduz olanlar suya gelemez vucudunda ciddi yanıklar olan suya gelemezler

0

tabikide olunur hatta bilim adamları bu alerjinin sorun yaratan kısmı hakkında birçok araştıra yapmışlardır fakat bir sonuca varmamışlardır bu alerjiye sahip olan insanlar genelde vücutları kırmızı olur veya benekli olur böylece değişik bir fiziki özellik kazanırlar günümüz de en ufak bir diken batmasına bile yakınan insanlar var sonuçta genel olarak suyu çok tüketmemiş olan insanlarda olduğu dusundüşünülüyor su hayattır sonuçta henüz bilim adamları bu duruma çare bulamamış olmasıyla birlikte araştırma askıya alınmış diye duydum inşallah iyle bir durum yoktur sonuçta hayat çok önemli yasanacaklar ve yaşanmışlıklar var bu durum iyiden iyiye gitmesi gerekiyor inşallah bir an önce bulunur çaresi

0

bilim adamlarının çoğu fikir ayrılığında bu konuda bazıları alerjik olabileceğini söylüyor bir kesimde böyle bişeyin mümkün olamayacağını dile getiriyor yani bilinmez bişey ..