0

küresel ısınma elbette ki bugün kü dünyada artan bir şekilde vardır.atmosfere salınan karbondioksit gazı sera gazı da denilebilir,denizlerin,karaların,havanın sıcaklık artışına küresel ısınma diyebiliriz.küresel ısınmayı günümüzde yok edemeyiz belki ama,etkilerini doğayı koruyarak azaltabiliriz.herşey biziim elimizde unutmayalım ki,doğadan aldıklarımızı bir gün mutlaka doğada bizden geri alacak..

0

atmosfere salınan karbondioksit gazından ve denizlerin sıcaklık artışına neden olmasına denir

0

küresel ısınma ozon tabakasinin zehirli gazlar sebebiyle delinmesi demektir.bence küresel ısınma yoktur dünyanın dengesinin degismesi vardır.

0

küresel ısınma vardır dünyanın merkezinden gelen bir sıçaklık buzulların çoğunlu erimiştir

0

atmosfere salınan karbondioksit gibi gazların,yer kabuğu ve denizlerin sıcaklarında artışa neden olmasıdır. gerçekten var olan bir durum hatta kötü sonuçları mevcut,iklim değişiklerine sebep olarak,şiddetli fırtınalara ve sellere,uzun süreli kuraklık ve çölleşmelere neden olmaktadır. sıcaklık artışları kuraklık,çölleşme ve orman yangınlarına neden olmaktadır.

1

küresel ısınma ozon tabakasinin delinmesi ve o delinmeye parfümler bile sebep

1

küresel ısınmanın atmosferle olan bir ilişkisi vardır.atmosfere salınan gazların neden olduğunu düşünürek çıkan bir türdür.