0

insanların hepsini bazen aynı kefeye koymak, hepsinden nefret etmek veya bazen hepsini orantısız sevmek, elimde olmadan empati yapmak. cevap veren arkadaşlar gibi aynen ve maalesef güvenmek. insanlığımızın belkide güvenlik açığı, bozuk sistem dosyası güven.dll, akabinde blue screen.

0

bana kötülük yapan insanlara bile yine iyi olmak. sürekli hayatıma burnunu sokan insanlara mecburen tahammül etmek.

0

tekrar tekrar yaptigim belkide vazgecmiyecegim hata baskalarina inanmak vede yufka yuregimle onlara yardimci olmaktir.baska sekilde bir hatam olmaz onun dişinda.

0

aynı sylerı yapan arkadasa hala ıyı davranmak.

0

birilerine inanmak güvenmek hayatımın hatası hata üstüne hata hata hata derim

1

ben hayatın içinde insanlara o kadar çok güvenirim ki; sonunda hep canım yanar..eşim de beni hep uyarır.. herkese hemen güvenme.. sen herkese güvenip, neyin var neyin yok anlatıyorsun.. biraz aranda mesafe bırak, tanı sonra karar ver der ama ben onu hiç dinlemem.. ve eşim yine haklı çıkar.. o zamanlarda kendime şunu derim..artık insanlara hemen güvenme nurdan.. ama sonra bunu uygulayamam.. zira karşıma çıkan yeni kişiye bakarım.. içimden bir ses bana şunu der.. ya bu gerçekten güvenebileceğin çok iyi biri ise, senin ona bu şansı vermeye hakkı yok mu? derim ve veririm.. bu bir sarmal aslında.. ve ben yine üzülürüm.. bir de üzmeyin beni yahu.... yeter..

0

eşime 12 yıldır yalan söylemek ve bunun onu üzdüğünü bilerek devam etmek

0

hatalarımdan ders alırım tekrarlamam. bir daha

0

herkesi iyi biri sanmak ya ama değil bu bir gerçek

1

insanlara güvenmek her seferinde bir daha güvenmicem diyorum yine güveniyorum

1

genelde zaten tekrar tekrar hata yaparım ben akıllanmam hiç