0

her güne nasıl başlanır ise bu güne de öyle başlarım pazartesi hafta başlangıcı fakat cok kötü başlıyor hafta.

0

benim gunum aynidir ayni geciyor pazartesi kahvalti yapiyorum saat 7 ise gidiyorum ve 5 kadar calisiyorum ve sali gunu guzel havaydi ayni sabah saat 7 ise ciktim carsamba gunu yagmur yagiyordu ve is cikisinda yagmura yakalandim ve islandim cok arada5 km yol var ve evimde yukarda oldugu icin ev yokusda oldugu icin bca veliyorum cunku ve persembe gunu saat 7 de ise gittim ve saat 10 gasta oldum ce bugun cok hastayim

0

ben ilk pazartesi gününe baslarken fazla sıkıntı cekmıyorum nedeni ise tabiki kendi işim oldugundan o yüzden saat farkmetmiyor günde ama bazı zamanlar tabiki bende sorun yasıyordum pazartesi herseyın sıfırdan basladıgı gun gibidir hersey bir araya birikir onu ya bitirceksın yada günlere yaycaksın esit şekilde halletmeye calisacaksin haricinde zaman ayırmak zordur bence.

0

haftaya ınsallah eşımın sayesınde guzel başlayacagım uzun zamandır cok ıstedıgım bırseyı alacagına emınım cunku benı cok sevıyor

0

çok şükür haftaya güzel başladık.........

1

pazartesi olması için 1 neden benim için yok fark etmiyor yani sonuçta düneyin de çalıştım bugün de çalışıyorum

0

benim için gün fark etmiyor pazartesi olması önemli değil sonuçta düneyin de çalıştım bugün de çalışıyorum fark eden bir şey yok yani

0

ilk olarak güzel bir kahvaltı ardıdan kek sonra mısır simdi çizgi film.

0

güne çok güzel bir kahvaltı ile basladım. gün icerisinden gezmeyi düşündüğüm yerler var. sinama ve alışveris gibi sosyal faliyetler gerceklestircem. akşam saat 20:00 da en güzel dizinin oldugunu düşündüğüm cukur dizisini izlicem. dizi bittikten sonra bir bardak kola vr bir tane sigara icerek güzel bir uyuku almak için uyuyacagım.

0

günlerden bugün pazartesi ve yeni bir hafta. ilk önce bu haftanın tüm üyelerimize başarılar getirmesini ve kazançlar getirmesini diliyorum ayrıca da bol şanslar diliyorum. ben pazartesi gününe her zaman gibi yorgun başladım. çünkü yoğun ve zorucu bir işte çalışıyorum. haftada neredeyse 650 - 700 saat ayaktayım ve sürekle hareket halindeyim. gerçekten zor bir iş yapıyorum ama herşeye rağmen boşluklarda hemen burdayım. çünkü burayı seviyorum nedense. ayrıca insanların pazartesi sendromu takıntısı vardır ve bunu da anlamış değilim. herkes çalışmak zorundadır. pazartesi de bu günlerden bir tanesidir.

0

biraz stresli başladım bu haftaya. çok fazla toplantı görüşme olacak bunları organize etmek falan derken baskı hissediyo insan.

0

felsefe dersi anlatarak başladım. çok uykum var. gözlerim şiş,göz altlarım olabildiğine mor. bitsin diye dua ediyorum. evime gideyim uyuyayım,çay içeyim güzel şeyler olsun.

0

haftaya vizelerle başladım, gerçi bugün sınav yok ama çalışmaya başlayacağım

1

yeni hafta umut güzellik bol şans demektir.

1

yeni hafta yeni şanslar demek gayet mutlu ve enerjik başladım.