0

is bulamiyorum malesef. ama bu bana engel olmamali dedim ve ucuz yollu 10-12 kitap buldum onlari internetten satisa koydum hemen. dedim is bulamiyorum madrm. kendi isimi kendim olustururum dedim ve boyle birseye girsim bakalim.

0

çalışıyorum.neden çalışmayayım ki?geleceğim için bu gerekli.

0

güzel soruda iş bulmak zor bende şansımı burdan deniyorum

0

çalışıyoruz fakat asgeri ücret bu günde gecinmek cok zor ona zam yapılıyor buna zam yapılıyor ve ev kiraları 1000 tl olmuş ben ögrenciyim ve bu siteden gelir elde ediyorum paramı biriktiriyorum bakalım ileride ne olucak her şeye zam gelir gibi düşünüyorum

0

çalışıyoruz aslında fakat kazanamıyoruz inanın benim bir akraban asgari ücretli işten gelip boya ya yapıyor ve her ay neredeyse cebinde hiç para kalmadığını söylüyor yetmiyor, etin kilosu 50 lira olmuş fakirin umudu tavuk kızartma bile 12 tl olmuş 4 kişilik bir aileye 2 tane alsan 24 tl ekmek cola biber derken bir öğün yemek 30-40 tl ye patlıyor. peki bu insanlar ne zaman rahatlayacak ne zaman çalışmayı bırakıp hayatın tadını yaşayacak?

0

iş ıımkanı mı kaldı kı ülkede heryer unıversıte mezunu ıle dolu ama atanan lar kımler pekı atama bekleyenler kımler bı dusunmek lazım bencede

0

bugün calismazsam gelecekte iyi bir yerde olamayacgımı elbette biliyorum fakat gecirdigim bir ameliyat nedeniyle su anda calısamıyorum.iste internet üzerinden saglanan bazı olanaklari degerlendirmeye alip böylesi sitelerde ufakta olsa bir ek gelir saglamaya çalısyorum kendime.

1

çalışıyorum. ekonomi kötü malum bu ara çalışmaktan ziyade tırmalıyorum. burada sabırla soru sorup, sorulara cevap verdiğimi de göz önünde bulundurursak kuruş kuruş kazanmaya çalışıyorum.

halen çalışabiliyorken ve kazanç elde edebiliyorken bundan faydalanmak gerekir diye düşünüyorum.

0

güzel bir soru bugün neden çalışmıyorum galiba bir kaç ay saglık problemleri nedeniyle çalışamayacagım üzgünüm

0

bana bugün bu soruyu sorup düşündürdügünüz için teşekkür ederim.