0

yüzdeki siyah noktaların temizlenmesinin bir çok yöntemi vardır en iyi yolları her akşam yatmadan önce sabunla veya jellerle yıkamak ovalayarak yani yüzümüzü temiz tutmak.ayrıca her banyoda yüzümüzü keselemek gerekiyor.

0

benimde yüzümde siyah noktalar çoktu zaten siyah siyah görüntüsü hiç güzel değil.siyah noktaları geçirmek için değişik yöntemler uygulanabilir. maskeler,kürler,evde yaptıklarımız daha etkili özellikle.ben evde şahsen özellikle kahve,limon karıştırarak bir maske yapıyorum.20 dakika bekletip yıkıyoruz burnun üstündeki siyah noktaları hem geçiriyor hem de yumuşacık yapıyor.başka bir yöntem ise sıcak buhar yapmaktır ilenin içine sıcak suyu koyup kaynamış olacakki buharı çıksın havluyu başımıza kapatıp leğenin içine eğilerek buharına çekmekte siyah noktaları geçirmekte yararlıdır yani başka yöntemlerde vardır ama benim önerdiğim yööntemler kesin çözüm.

0

siyah nokta ve gözenekler için bir sürü yöntem var fakat onlarda gözenekleri açacağı için tekrar çıkacaklardır

0

uğraşma zaten birgün gidecektir uğraşma zarar verme kendine

0

yüzdeki siyah noktaları temizlemek için birçok krem, maske vs. bulunmasına rağmen ben hiçbirini kullanmayı tercih etmiyorum. benim siyah noktaları temizlemek için kullandığım yöntem, sıcak su buharıdır. birkaç kez kullandığım yöntem olup kesin sonuç vermekte ve iz bırakmamaktadır.

0

ben kendim doğal olarak limon,mandalina sürüyorum,peeling şeklinde yüzüme masaj yapıyorum.

0

peeling i tek geçerim.. hergün olmak koşulu ile ardarda iki defa yaptığınız peeling çok güzel sonuçlar veriyor. bunun dışında cildi tazeliyor, pürüzsüz hale getiriyor. kimyasal olmasına da gerek yok. mısırunu + sabun ikilisi peelingdir. kahve telvesi + zeytinyağı karışımı peelingdir.. üstüne nemlendirici ile denenmesi önerilir

0

en güzelinin buhar yada normal banyodan sonra gözeneklerin en açık olduğu sırada vakumlu temizleyiciler ile mümkün olduğunu düşünüyorum. tabiki bu temizlik sonrası sıkılaştırıcı tonikler ya da gül suyu öneririm. çok güzel burun bantları var onlarda alternatif olabilir aynı şekilde duş sonrası kullanıldığında etkisi kesinlikle daha iyi olucaktır.

0

eczane yi tavsiye ederim bide yüzü iyi yıkamak lazım

0

yüzümüz de oluşan siyah noktaları istersek bazı hazır satılan peelingler ile veya evde kendi hazırladığımız karışımlarla temizleyebiliriz. en güzeli doğal yönetimlerden faydalanmaktır çünkü hazır ürünlerin içindeki bazı kimyasal maddeler zamanla cildimize zarar verebilir.
size her zaman uyguladığım ev yapımı doğal 5 peeling tarifi vereceğim.

1-yoğurt maskesi

malzemeler

3 yemek kaşığı yoğurt
1 yarım limonun suyu

yapılışı

3 yemek kaşığı yoğurt ile yarım limon suyunu bir kasede karıştırın. bu karışımı bir pamuk yardımı ile siyah nokta bulunan bölgelere sürün.
10-15 dakika bekleyin ve yüzünüzü durulayın.

2-karbonat peelingi

malzemeler

1 yemek kaşığı karbonat
yarım yemek kaşığı su

yapılışı

1 yemek kaşığı karbonata yarım yemek kaşığı suyu ekleyip karıştırın. elinizle siyah nokta bulunan bölgelere masaj yaparak peeling yapın. işlem bitince yüzünüzü durulayın.

4-yumurta maskesi

malzemeler

1 yumurta akı
yarım limonun suyu

yapılışı

1 yumurta akı ile yarım limon suyunu karıştırın ve küçük bir tencerede 1 dakika ısıtın. bu karışımı yüzünüze sürün 10-12 dakika arası bekleyip yüzünüzü bol su ile durulayın.

4-kil maskesi

malzemeler

2 yemek kaşığı kil
bir miktar su

kil ile suyu güzelce karıştırın. bu maskeyi yüzünüzün bütün bölgelerine uygulayın.
10 dakika sonra yüzünüzün gerildiğini hissettiğinizde yüzünüzü bol su ile durulayın. daha sonra nemlendirici krem sürün.

5-bal maskesi

malzemeler

1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı süt

balı ve sütü kısık ateşte bir kaç dakika kadar ısıtın. siyah nokta olan bölgelere karışımı sürün. sürdüğünüz bölgelere peçete havlu veya makyaj temizleme pamuğu yapıştırın. 15 dakika sonra peçete veya pamukları çıkarıp yüzünüzü bol su ile durulayın.

benim uyguladığım maskeler bu şekilde fakat herkesin ayrı bir cilt yapısı vardır. bu nedenle bu yöntemleri denemeden önce bu malzemelere herhangi bir alerji veya rahatsızlık duyup duymadığınıza dikkat edin.

0

denenmis bir sey benim söyleyecegim .yüzüzdeki siyah noktalar icin sadece bir miktar balı ısıtıp ve ılık bir sekilde yüzünüze ince tabaka şeklinde sürülerek 10 dk bekletin ve ýüzunuzu yikayin haftada 4 uygulanabilir ýüzunuz rengi beyazlasicaktir .butun gözenekler acıliyor .

0

yağlı bir cildiniz var ise gece yatmadan önce yüzünüze limon sürün .cildinizdeki yağın temizlendiğini anında farkedeceksiniz.buna ek olarak siyah noktalarda bitecek . yüzünüzün rengi dengelenecek.pürüssüz bir cilde sahip olacaksınız.bunu iki veya üç günde bir yapmanızı tavsiye ederim

0

bir hekim tarafindan krem alarak surulebilir giderilmesi icin yada kendi kendine gitmesini bekleyeceklerr.

0

aişyah maske y aparak siyah noktalar giderilir

0

yüzdeki siyah noktaları temizlemek çok zordur yüzdeki siyah noktaları temizlemek için marketlerde satılan siyah nokta arındırıcıkremler ve buna benzer satılan değişik şeyler bulunmaktadır ama en güzel çözüm yüzümüzü sabah akşam ve öğlen sıcak su ile yıkamak siyah noktaların geçmesine yardımcı olacaktır siyah noktakremleri sadece anlık veya günlük olarak geçirmektedir ve gözenekleri kapatır daha sonra sivilce oluşumuna devam eder bu yüzden kremler yerine yüzümüzü kalmayı tercih etmeliyiz yüzümüzü ne kadar temiz tutarsak o kadar da az sivilce sadece anlık veya günlük olarak geçirmektedir ve gözenekleri kapatır daha sonra sivilce oluşumuna devam eder bu yüzden kremler yerine yüzümüzü yıkamayı tercih etmeliyiz yüzümüzü ne kadar temiz tutarsan o kadar da az sivilce ve siyah nokta çok az olur.

0

maskelerle temizlenebilir. doğal yöntemler de vardır. kömür sürülebilir. kil kullanılabilir.

0

siyah noktalar genelde maskelerle temizlenir. ama zaten oluşmaması için bazı şeyler yapmak gerekir. mutlaka günlük yüz temizliği yapılmalıdır. ayrıca maskeler den hariç doğal yollarla peeling ve yıkayarak temizlenebilir. mesela günlük sabun ile yıkamak gerekir, ayrıca yoğurt, bal, kahve telvesi siyah nokta için etkilidir. burun çevresinde özellikle siyah noktalar çokça oluşur. bunu engellemek için beslenmek, aşırı yağlı yememek ve çıkan siyah noktalar için gül suyu etkilidir. bir maskeyi 15 dk bekletip hafif ılık su ile yıkayınca rahatlama oluyor zaten ayrıca kullandığımız krem iyi olmalı, yağlı olmamalıdır.

0

maske ile temizlenir bi suru yolu var temizlemenin güzel karisi kar bile var baharatciya git kasirimlaribal sur geçer

0

evde uygulayabileceğimiz maskeler sayesinde kurtulabiliriz veya satın aldığımız maskelerde olabilir.

0

eczanelerde ilaç kar var iyisinden al kullan