0

hacamat yapılarak yok edilrir çünkü hacamat vücutta ki bütün pis kanlari alir ise yaramayan katilasmis kanları

0

benim şimdiye kadar gördüğüm yüzdeki siyah noktalar ne kadar temizlenirse temizlensin tamemen giden bir unsur değil. temizliği yapılmalı yapıldığı zaman bir iki hafta etkisi oluyor fakat sonra yine oluşuyor. bu siyah noktaların oluşumunun engellenmesi mümkün olsa bile bu oldukça uzun zaman gerektiriyor. siyah noktaların temizliği için yapılabilecek birkaç şey söyleyebilirim. bunları yaparken tabi yüzün başlangıçta yıkanıp temizlenmesi ve temiz olması gereklidir. siyah noktaların giderilmesi için sıcak su buharı yüze çok yakın olmayacak mesafeden tutularak 10 dk falan uygulanıp yüz yumuşak bir havlu ya da kağıt havlu yardımıyla silinmelidir. siyah nokta bantları ile ya da siyah nokta maskeleri ile haftada bir kere olabilir siyah noktalar temizlenebilir. bu aşamalardan sonra tonik ile yüz silinmelidir ve siyah noktaların çıktığı gözeneklerin küçülmesi sağlanmalıdır.

0

sana en doğal çözüm banyoda veya hamamda ilif ile yüzünü çitile geçmez ise bana ulaş.

0

bal ve zeytinyağı karıştırılıp yüze sürülebilir. içtiğimiz kahvenin dibinde kalan telvesini de yüzünüze sürebilirsiniz. daha başka garnier var yüz maskesi ferahlatır ve masaj yapar. türk kahvesi ve bal karışımı var. benim en sevdiğim ise yeşil dalan sabun ile yüzümü yıkamak.

0

yüzdeki siyah noktaları temizlemek istiyorsanız bunun içim kimyasalardan uzak durucaksınız öyle bilmediğiniz her markayı kulanmıcak yüzünüze sürmüceksiniz. doğal olan şeyler ile mesela sabun doğal sabunu 2 3 dakika boyyunca yüz bölgende beklet ve bol su ile durula ve bunu belli dönem değil sürekli alışkanlık haline getirince görüceksin ki siyah noktadan eser kalmıcaktır :)

0

yüzdeki siyah noktaların çıkarılmasında birkaç yöntem var piling ve venzeri kozmetik urunleri

0

yüzümüzdeki siyah noktalar genel olarak güneş ışınlarından kaynaklanıyor. onun için güneşte fazla kalmamamız gerekiyor. siyah noktaları giderebilmek için krem gibi şeyler kullanabiliriz. ama pek faydası olduğunu düşünmüyorum açıkçası. daha çok doğal meyvelerden sebzelerden denemeye çalışıyorum. özellikle patates ve salatadan deneyebiliriz yüzümüze maske yapmayı. büyük ihtimalle bir faydasını göreceksinizdir.

0

kaliteli markaların maskelerini alarak temizleyebilirsin

0

yüzdeki siyah noktalar deri altında bulunan zararlı varlıkların, kurtcukların etkileşimi sonucu deri altında akış olmadığı zaman oluşan bir vücut kirliliğidir. hem erkek hem bayanlarda oluşabilmektedir. yediğimiz besinler aracılığı ile de bu zararlı durum oluşmaktadır. siyah noktalar için kil ya da maya maskesini tavsiye ederim. maya maskesi yüz temizleme açısından hem doğal hem de daha etkili bir maske.

0

siyah noktalar için siyah kömür içerikli bir ürün var onu kullandım ama pek ise yaramadı. sığır jelatini ni sıcak süt ile karıştırıp katman halinde bölgeye uygulayıp kurumasını beklediğinde daha çok etkili bir çözüm gibi aslında. kokusu biraz kötü ama ise yarıyor.

0

doğal yöntemi tercih ediyorum limon ve bal karışımı mesela

0

bim ve şok marketlerinde bulunan siyah nokta temizleme bandlarından kullanılabilir siniz.ben o bandlardan alıp kullanıyorum.fakat aloe vera özüde iyi geliyor siyah noktalara.zaten bu bandlarda aloe vera özlü dür.ve siyah nokta çıkaran makineler var vakumlu onlardan kullanılabilir çıkartmak için .

1

bir ton krem yada benzeri şeyler var. sürüyorsun yüzüne, sonra onu çıkartırken siyah noktalardan da kurtuluyorsun.

0

benim yüzümdede var fakat temizlemek için hic uğrasmadim ama limon maya falan cok iyi geliyormus silmeue ve ozellikle siyah maske tavsiye ediyorlar bir ara kullanicam bakalim cidden iyi geliylrmu.

0

çeşitli yöntemlerle temizlenir ama ben maske kullaniyom ise yarıyor

0

ben siyah maske kullandım. işe yarıyor mu bilmiyorum ama yüzünüzü rahatlatıyor.

0

yüzdeki siyah noktalar için en etkili çözüm siyah yada altın maske kesinlikle ise yarıyor

0

burun bantları var garnier kullanılabilir çeşitli maskeler kullanılabilir

1

yüze buhar uygulanarak deri iyice yumuşatılır. ardından siyah noktalar sıkılır ve biraz daha buhar sonrası bir daha ellenmez. ne kadar çok kurcalanırsa o kadar artacaklardır..

0

vallaha yüzdeki siyah noktalar için ben genel de meyveden falan bi maske gibi yaparak deniyorum ve faydasını gördüm açıkcası yada krem falan da olabilir çünkü tenimizin nemlendirilmesi lazım ki siyah noktalar kaybolsun soru için sorumani ekibine teşekkür ederim.