0

acnelyse diye bir krem var bu krem cildiğinizin soyulmasını sağlıyor ama bildiğiniz hani denize tatile gitmişsiniz de deriniz soyulmuş gibi bir soyulma. onu kullanırken tabş güneşe çıkmamanız gerekiyo fondoten sürmemeniz gerekiyor ve yüzünüz o soyulma bitene kadar bi haritaya dönüyo o yüzden tatilde evden çıkmayacağınız bi zaman yapın derim böyle bi iki hafta falan mecbur olmadıkça evden çıkmayın hem güneş görmez hem de insanlar yüzüne noldu demez. sonra nemlendirici niyetine yüzünüze hametan ya da b ile başlayan bi hametan benzeri ilaç vardı adını hatırlayamadım ondan sürün. benim yüzümde çil vardı şuan bi tane bile yok ben çillerimi soydum sonra çil moda oldu millet şuan fondotenın üzerine çil yapıyor yani ama benim çillerim o soyucudan sonra mı geçti yoksa büyüdüğüm için mi bilmiyorum ama 14-15 yaşlarımda vardı şuan 18imin sonlarındayım ve yok size tavsiyem lekeleri bu ilaçla soyun ama çilleriniz kalsın bakır saç rengiyle çok da güzel duruyor. bu arada şuan düşündüm de çocukluk arkadaşımın da çili vardı şuan onda da yok sanırım büyüdükçe geçiyor bazılarınınki

0

sivilceler sabun biraz daha kurutur.yüzün temiz olmasını sağlar birde nemlendici kullanmak iyi geliyor

0

yüzdeki çileler için yüz maskeleri ya da doğal kürler vardır. onları kullanabilirsiniz.

0

yüzdeki çiller ve lekeler için birçok krem var, eczane de satılan özellikle çiller çok uzun süre yer ediyorlar yüzümüzde. ayrıca maskeler yapılarak da lekelere çözüm bulunulabilir. bunların başında salatalık ve yoğurt maskesi, daha sonra limon ve karbonat maskesi, elma sirkesi ile yüz temizleme de iyi gelir. yağlardan zeytinyağı, argan yağı iyi gelir. gül suyu ile günlük olarak lekelere masaj yapmak da azaltmaya yardımcı olabilir. bunun haricinde çilleri ve lekeleri çoğaltan bir çok sebep vardır. özellikle güneş güneşin zararlı ışınlarından korunmak için güneş kremi mutlaka kullanılmalıdır.

0

yüzdeki çiller gerçekten kadınların en çok sıkıntı yarattığı bir durumdur. çiller ve lekeler daha çok güneşten dolayı maruz kalmaktan dolayı oluşan cilt sorunlarıdır. yüzdeki çilleri elektrik geçirmek için birçok yöntem vardır. bu yöntemlerden biri limon suyu kürü güneş lekelerini gerçekten çok iyi geliyor. 2 bardak suya 1 çorba kaşığı aslan pençesi otu ve 1 çorba kaşığı lavanta koyularak su kaynarken yüzümüze buhar yapıyoruz ve göreneklerimiz açmamız yardımcı oluyor gerçekten bu. bu işlemi haftada iki sefer uygularsak gerçekten dillerinizin ve renklerinizin geçtiğini görürüz. limon suyunu ise her gün cildimize sürmek çilleri gerçekten önemli bir de işte geçiriyor. çilleri ve lekeleri geçirmek için daha çok yaz günlerinde aşırı değil çekildi dışarı çıkmamak gerekir, güneş kremleri kullanılmalıdır özellikle çiller ve lekeler için artık piyasada bir sürü yerde satılıyor. eğer ki alerjiniz varsa bu maddelerden uzak durmak gerekir. kenan nokta çilleri geçirmek için bunlar uygulanabilir.

0

haşlanmış pirinçi yüzünüze yedirerek sürerseniz çil azalacaktır televizyon da görmüştüm pirinç maskesi hem çili azaltıyor hem de cildi beyazlatıyor...

0

salatalik, patates ,yaş maya icierine bir damla süt konup yuze sürülür.alovera iyi gelir.

0

benimde çillerim vardı ve onları ölü deri temizleyen losyon tarzı bir şey ile yanak bölgemdeki çillerimi azalttım.bu losyonu çil olan bölgeme sürüp bekletiyordum daha sonra bulunan kısmı ovuşturarak çıkartıyordum.her gündü galiba veya birkaç gün aralıklarla yapmaya devam ettim ve etkisini gördüm yanağımdaki çillerim baya azalmıştı fakat burnumun üstü tam olarak geçmedi.ciller için doğal yöntem hiç uygulamadım ve geçireceğini sanmadım.zaten maske falan yaparken bile teninizin o malzemelere müsait mi olduğunu kontrol ettirin.aksi takdirde böyle bir durumda alerjik reaksiyon gösterebilir vücudunuz.bence dermatolog ile görüşüp cildinize en uygununu almaya çalışın.

0

ben pudra iyi gelir diye biliyorum ama en iyi si cildiye doktoru bence

0

haşlanmış yumurta ve c vitamini tüketmelisin

0

yüzdeki çilleri gidermek için limon suyu ve karbonatı karıştırarak çilli bölgeleri sürmek faydalı olacaktır. sürdükten sonra 15-20 dakika kadar yüzünüzde tutun sonra yıkayıp cildinizi mutlaka nemlendirin. bu karışımı haftada bir iki defa yaparsanız kısa zamanda çillerden kurtulduğumuzu görürsünüz. ben kendim de deneyip olumlu sonuç almıştım.

0

sirke ile masaj yapmanın iyi geldiğini duymuştum.