0

eğer cildiniz de sivilce oluşunu varsa, kil maskesi sivilceye iyi gelmektedir. kili cildinize limonla karıştırarak veya suyla karıştırarak uygularsanız sizin faydalı olacaktır. sivilceleriniz giderir cildinizi biraz gergin yutar ancak yumuşatır ve sivilce oluşumunu engeller azaltır. ayrıca elma sirkesi de oldukça iyidir elma sirkesini gece yatmadan önce bir pamuk yardımı ile cildinize sürerseniz eğer özellikle iltihaplı sivilcelerinize çok fayda sağlar. bunun dışında sivilcelerinizin üzerine diş macunu sürmeyi deneyin diş macunu sivilceleri gerçekten önlüyor. geçmesini sağlıyor. ayrıca cildiniz de çok fazla sivilceleriniz var ise mutlaka doktor kontrolünde ilaç kullanmalısınız. birde cildinizi sık sık temizlenmeli ve makyajınızı falan silmelisiniz çünkü diğer türlü gözenekleri tıkandığı için sivilce oluşumu daha fazla olacaktır bu yüzden cildinizi sık sık temizlemelisiniz.

0

siyah maske kullanabilirsin eczanelerde 20 tl civarı bir şey.
yada limonu kesip bir kaba şeker koyup şekere bandırıp yüzüne sürebilirsin 10 dakika bekletip yüzünü yıkayabilirsin.
yogurdun icine karbonhidrat döküp iyice karıştırıp bir pecete ile onu yüzüne sürüp 10 dakika beklete bilirsin iyi sonuclar alırsın bunlardan.

0

ciltteki sivilce için aspirin ve limon iki tane aspirini ezin ve içine bi kaç damla macun kıvamına gelecek şekilde limon sıkın ve bir pamuk yardımıyla sivilcenin üzerine sürün ve kurumasını bekleyin sonrada ılık suyla yıkayın hafyada 2 kez yapabilirsiniz

0

yani yüzdeki sivilcelere doğal yöntemlerle yaparsan daha iyi olur. bak ben bunu defalarca burada söylüyorum... hani zaten genellikle bu soruyu bir kaç kişi daha sormuştu onları da söylemiştim. limon çok iyi geliyor. bir de patatesi rendeleyip her gün yüzüne sürersen onun suyunu yüzünde kalabilir yani yıkamada gerek yok fark etmiyor bir zararı da olmaz gerçekten hem sivilceleri kurutur ,hem de bebeksi bir yüze sahip oluyorsun.. çünkü ben araştırmıştım bazı insanlar diş macunu surup öyle beklemesini söylüyor ama ben yani onu tavsiye etmiyorum. bu söylediğim 2 tanesinden birini yapabilirsin veya ikisini de yaparsın fark etmiyor. gerçekten de iyi bir sonuç elde edersin.

0

kardeşim aman ha aman doktora gitmeni asla önermem zamanında benim de ergenlikten kaynaklanan sivilceler bayağı fazlaydı ben genelde sirke ve yumurtayı karıştırıp haftada bir defa olmak şartıyla yüzme sürerdim ama ve lakin yüzünü hassas bir deriye sahipse bu yöntemi kullanmanı önermem