0

o kadar çok şey söylemek isterdim ki duygularımı nasıl tarif edeceğimi bilemezdim doğrusu. özellikle bugünler için minnet duygularımı ifade ederdim kendisine. çok teşekkür ederdim merak ettiğim bir çok soruyu ona sormak isterdim.

0

atam sen kalktı rte yatsın :) atam sen neler yaptın bu türkiye'ye ama başımıza gelen insan bizi mağdur etti kendi oğlunu bile askere göndermeye insan bizim şehitlerimize kelle dedi andımızın kaldırdı senin resmini indirmek istedi sana ateist dediler senin. bu yaptığın şeyleri göremediler atam seni sevende var sevmeyi o kufredende sen mertsin cesursun adam gibi adamsın yureklisin bu topraklara sahip çıktın cumhurbaşkanı olmana rağmen insanların hakkını yemedin ama şimdi başımızdan olan adam zenginlikleri boğuluyor. insanlara asgari ücreti az veriyor ya neler neler demezdik genellikle hep rte şikayet ederdim yani anladın mı :)

0

saygıdeğer atatürk'e atam miras bıraktığın değerlere insan gibi sahip çıkamadık derdim.
senin yerine gelenler kesinlikle senin yerini tutamadılar. sen bu milletin kurtuluşu için canını dişine takarken kimileri bu milleti bataklığa sürükler oldu.
ve günümüzde yaşanan pek çok şeye tepkisiz kalmaya başladık.
keşke yanımızda olsaydın da daha fazla ilerisini görebilme şansını elde etmiş olsaydık.

0

bir şey söylemeye yüzüm olmazdı herhalde. o; türk halkına, türkiye cumhuriyetine hayatını adamış ancak bizler ne değerini anlayabiliyoruz ne de sahip çıkabiliyoruz.

0

keşke atatürk hayatta olsaydı da karşısına geçip sen geçmiş zamanda neler neler yaptın da şuan bak da bizim türkiyemiz ne durumda sen bize o kadar güzel o kadar sağlam bıraktın ki bu ülkeyi şimdi her şey çok değişti senin bıraktığın gibi değil asla deseydim ve kadınlara seçme ve seçilme hakkı verdiği zaman onun sayesinde şuan kadınlar durumda bir çok işte bir çok meslek sahibini edilmiş durumda bunun için ayrı bir teşekkür ederdim ve keşke yani keşke hayatta olsaydı da böyle şeyler olmasaydı türkiye öyle bir duruma gelmiş geç o zaman bakınca utanıyorum kesinlikle atatürk’ün bıraktığı dönemden bu döneme o kadar çok şey değişti ki yani gerçekten boğazım düğümle iniyor çoğu zaman onun kurduğu yasalar bile değişti daha ne diyim ki keşke keşke hayatta olsaydı da karşıma geçip şimdiki türkiye’yi gösterebilseydim onu söyleyebilseydim tekrar o başa gelseydi ve tekrar o bizim yanımızda olsaydı daha ne isterdim ki