0

whatsapp çok rahat kullanılabilen bir uygulama görüntülü konuşma özelliğide var işe yarar bi uygulama çok popüler

0

faydalarını sayacak olursak ; sınırsız , ücretsiz mesajlaşma diyebiliriz . görüntülü konuşma özelliği , sesli arama özelliği , günümüzde ahize telefonları bitirecek derecede . insanların en son ne zaman aktif oldugunu göstermesi bence eksi yanını ortaya koyuyor . neden diye soracak olursak bence özel hayatın gizliliği diyebiliriz . ama bu özelliği kapatma butonu işimizi kolaylaştırıyor sanırım . zararlarından bazılarıda çok fazla zaman alması . adını bile bilmediğimiz belki hiç görmediğimiz insanlarla seviyesiz ve soğuk konuşmalara gruplar aracılığıyla girebiliyoruz . bence gruplara alınma özelliği kullanıcının onayına sunularak yapılsa çok daha iyi ve kullanışlı olabileceğine inanıyorum .

0

whatsaap sıklıkla kullandığım bir uygulama. hatta kullandığım tek uygulama diyebilirim. ben çok bir zararlı yönü olduğunu düşünmüyorum.çok kolaylıklar sunuyor insan hayatın da. ayrıca kullanılan emojilerle kendinizi daha iyi ifade edebiliyorsunuz.

0

zararı gereğinden fazla vakit geçirmemiz, yararı ise uzağı yakın etmesi

0

zararı var mıdır bilemiyorum ama fotoğraf gönderme açısından kişisel günlük kullanımda olsun iş hayatında olsun çok faydalı bir uygulama olduğunu düşünüyorum. olmasa nasıl yapardık diye düşünürüm hatta zaman zaman.

0

telefon elimizde olduğu için radyasyon yiyorsun habire ama ben whatsapta bir zarar göremiyorum yani rehberinde olan insanlar var sadece resim vidio paylaşabiliyorsunuz. görüntülu konuşabiliyoruz ailemle arkadslarmida mesajlaşma biliyoruz bana göre faydalı yani radyasyon zaten hep olduğu icn ilgilenmiyorum onunla:) telefn cnku elimden dusmuyor