0

hayır tanımadığım insanların whatsapp guruplarında bulunmaktan hiç hoşlanmıyorum .çünkü sürekli bir sohbet halindeler ve ben onları sürekli okumak zorunda kalıyorum o yüzden de okumak istemediğim için tanımadığım insanlarla aynı whatsapp grubunda bulunmayı pek tercih etmiyorum. eğer mecburiyetten bulunsam bile grubu sessize alıyorum ya da gruptan çıkıyorum.

0

grup beni motive edecekse yapamadığım bir şeyi yapmama yardımcı olacaksa o zaman olurum

0

hayır olmam. çünkü sonuçta o gruptaki insanların nasıl olduklarını bilmiyorum. ama eğer o grupta tanıdığım kişiler varsa ve beni bir arkadaşım o gruba aldıysa o zaman grupta bulunurum. arkadaşlarımda o grupta bulunduğu için bir sakınca bulmam. ama ben genel olarak gruplarda bulunmayı sevmediğim için gruptan çıkarım.

1

okullara yardım için bir araya geldiğimiz bir whatsapp grubu var ve birbirini tanımayan insanlarda var. amacı belli olduktan sonra bir sakınca görmüyorum. yine ortak bir konuda bilgi almak için oluşturulmuş bir whatsapp grubu var, ordan genel bilgilendirilme yapılıyor ve amacından hiç şaşmadı iki grupda. o yüzden olurum, rahatsızlık duyarsam da çıkarım zaten.

0

gruptaki konular ve konuşulanlar benim yararıma yada benim faydama ise olurum neden olmayim ama boş muhabbet için dedi kodu içinse iç girmem gruba

0

grup benkm yararima konular icin acilmissa olurum

1

daha neler tanımadığım kişilerle aynı grupta bulunmamın hiç bir mantıklı açıklaması olamaz. ben tanımadığım numaraları bile açmıyorum.

0

vallahi ben oluyorum ve bunda bir sakınca görmüyorum. sonuc olarak biz o gruplara tanışmak için ve sohbet etmek için giriyoruz. bu güne kadar kimseden de bir zarar görmedim ve görmem gibi geliyor.

0

eger grup benim ilgi alanlarimdan birisine hitap ediyorsa uye olurdum.onun disinda olmazdim.

0

hayır olmam ben olabildiğince kimseye cep no bile vermiyorum..