0

doğru değildir ne erkek ne de kadınlar için bu insanın değerini düşürüyor

0

kapitalist sistemin vazgeçilmez olayıdır bu seks ve kadın

0

islam dinimize gore caiz degil biz sapik degiliz

0

kadınların dişiliğini ön plana çıkaran, daha doğrusu bundan beslenip, bununla prim yapan hiç bir şeyi onaylamıyorum. aynı zamanda erkeklerinde bu şekilde teşhirciliğe varan istismarını doğru nitelendirmiyorum. her insanın özel bir alanı olmalı ve günümüzde bu tüm yayın kanallarıyla aşılıyor. gençlerin algıları fazla etkileniyor ve çocuklar için bile bu uyaranlar fazla. sonra hormon bozukluğu neden oluyor acaba neden oluyor. ahlak erozyonu söz konusu da ondan.

0

kadının mal veya bir eşya gözüyle bakılmasına neden oluyor. bu çok yanlış bir davranıştır. kadınların değeri bu değildir. reklam yapmak, ilgi çekmek, ürününü pazarlamak veya satmak için kadınlarımızı şu şekilde küçük göstermek bana gçre doğru bir şey değildir. allah cenneti annelerin ayağının altına sermişken kadınlara bu muamelenin yapılması ne kadar doğru olabilir ki?

0

cinsel içerikli reklam mı var yani sadece orkid reklamları ve prezervatif gibi reklamlar gördüm ama evet biraz abartı ama bence çokta büyük bir ahlaksızlık değil yani sonuç olarak herkesin kullandığı ürünler ve bunu reklamı yapılır yani ileri görüşlüyüm bu konuda o kadar bariz abartı yok benim fikrimce tabi.

0

doğru bulmuyorum , ahlaksızlık bu durum. hem ben utanıyorum kadını ekranda görmekten hemde eşimin dostumun babamın abin görmesini istemiyorum , allah kahretsin öyle insanları. kadını soyup rezil edip adına çağdaşlık diyorlar.