0

basket oynamayı değil ama izlemeyi çok seviyorum. nba ve diğer basketbol liglerini yakından takip ediyorum. milli takımımızı da sonuna kadar destekliyorum. dışarı da oynayan basketbol oyuncaklarının takımlarını da ilgi ile takip ediyorum

0

spor dallarından en çok futbol ve basketbol izlemesini severim, futbol maçları olmasın kesin beni basketbol maçlarını izlerken görebilirsin.

0

izlemekten çok oynamayı tercih ederim ve daha çok mutlu oluyorum evet daha önce basketbol oynayanları çok fazla izledim ama çok fazla keyif aldığımı söyleyemeyeceğim oynamaktan daha büyük keyif alıyorum.

0

keşke oynayabilsem sadece takip edebilmekle avunuyorum malesef.

0

oynamiyorum ama hem salonda hem de televizyondan takip ederim

0

basketbol oynamasını çok severim genel olarak ama izlemesi daha çok keyif verici geliyor bana özellikle genel olarak nba seyrederim ve sabahlara kadar da oyumuyorum sırf bu yüzden bende bağımlılık yaptı bildiğiniz yani o yüzden basketbol oynaması ve izlemesi her zaman bana keyif verici hale geldiğini söylemek isterim şuanda türkiye ligi olsun avrupa da ki ligler olsun nba kadar hiç bir zaman olamazlar çünkü adamlar zevkine oynuyor açıkcası şampiyon filan olmak değil yani ordaki maçlar yoksa öyle olsa herkes ağır savunma yapar ama nba de öyle bişey yok sert savunma yaptıkları dq yok aslında rahat rahat sayı bulma imkanları rahat oynuyorlar.

0

basketbol oynamayı ve izlemeyi severim izlemesini daha çok severim

0

okullar da çok oynardık basketbol hatta beden öğretmenim bile çok begenirdi . izlemesini de seviyorum .

0

izlemesi bence futboldan daha zevkli :)
oynamasina gelince o da futboldan daha zevkli ama benim favorim voleybol :)

0

oynamasını değil de izlemesini severim zevkli bir spor

0

basketbol oynamıyorum ama basketbol izlemeyi severim.