0

her sene gittikçe artıyor çıkıyor da çıkıyor. eskiden bu kadar yüksek değildi gittikçe artmaya başladı. belki tek iyi tarafı insanlar tarafından caydırıcı olmasıdır. çoğu insanın gelir düzeyleri düşük ve asgari ücret ile geçindikleri için almıyor olabilirler. evet pahalı buluyorum.

0

ülkemizde herşeye zam geldiği için alkol ve sigaraya da zam gelmesi gayet normal. durum buyken eğer gelmese zaten bir anormallik var demektir.

0

türkiye enflasyonla mücadele ederken her şeyin yarı yarıya zam yapılmasından sonra alkol ve sigara fiyatlarını da gayet normal buluyorum.

0

alkol ve sigara fiyatlarının ülkemizde ki herşeyin zamlanmasıyla birlikte pahalı buluyorum, herşey olmuş ateş pahası ve kimse çarşı pazar evine bişey alamıyor eskisi gibi.bu fiyat artışlarını hiç normal bulmuyorum, kim neye göre zam yaptığını bilmiyor.adama soruyorum abi bu neden birden 5 iken 7 oldu diyorum, herkesin ağzında ki sakız olan şeyi söylüyor bana ve o da şu" dolar euro kurlarının artması" demekle yetiniyor.herkes ezbere bunu der mi, nasıl yerde yaşıyoruz ? anlamadım gitti.