0

hiçbir sigara beş kuruş parayı hak etmiyor. resmen havaya üfleyip üstüne zehirlenmek ve sağlığından olmak için para veriyor insanlar.

1

aslında her marka aldığı parayı hak ediyor ama ülkemizde ki ötv ve kdv'lerden dolayı alınan vergiler sigara fiyatının iki hatta iki buçuk olunca hiç bir albenisi kalmıyor. o yüzden burada parayı hak etmeyen marka değil de arada ki komisyoncular olduğunu düşünüyorum ben.

0

yani evet çok güzel bir sigara ve çok sert bir sigara aynı zamanda benim lise zamanında araştırdığım bir konu sigara konusunda bir çok araştırma yaptım ve hepsinde tezek oranı muhakkak vardı teyze kuranı en az olan sigaralardan bir tanesi diye sonuca ulaştım insan hayatına zarar verebilen en az sigara diyebilirim ben kendim bir zat sigara kullanıyorum ve doktora gitmiştim bırakmak istediğimi söylemiştim ama bırakamıyorum demiştim oda bana kullanırsan parlıament kullan demişti kesinlikle şaka yapmıyorum bunu bana bir doktor söylemişti çünkü insan sağlığına en az değer veren sigara diye söylemişti ha evet fiyatı çok fazla ama sağlık açısından kesinlikle en iyi sigara diyebilirim

0

sadece o marka değil hiç bir sigara o kadar parayı hak etmiyor.