0

bir arkadaşlıkta en çok önem verdiğim şey birbirimize güven duymak ve dürüst olmaktır. bir insan birine güvenip inanırsa zaten dürüst de olur. bir insana güvenmek için de belli bir zamanın geçmesi gerekiyor. hemen güvenemeyiz zamanla arkadaşlar birbirine alışır ve bir güven duygusu oluşur.

0

sadece arkadaşlıkta değil genel olarak tüm ilişkilerimizde en çok dikkate alınması gereken birbirini anlamadır. birbirinizi anlamak için ise zaman tanımanız şarttır. birbirini tanımayan arkadaşlar ve ya çiftler zaman içinde en başta yakaladıkları uyumu kaybedecek ve zaman içinde anlaşmazlıklar baş gösterecek. ve bu olaydan sonra kavgalar ve bir takım gereksiz sorunlar meydana gelecek ve meydana gelen ufak sorunlar büyük olarak algılanıp kişisel iletişimde zarar vermeye başlayacak. o yüzden insanların arkadaş olmalarının ilk şartı benim açımdan birbirlerini anlamalarıdır.

0

en çok değer verdiğim gerçekten beni sevmesidir. yani samimi olmasını isterim çünkü yüzüne canım cicim deyipte arkamdana tıp tutacaksa zaten ben onu ne yapayım ki, benim için gerçekten arkadaşlığımı hak etmesi gerekir çünkü ben ona içimi açıp sevgiyle yaklaşıyorsam ondan da bunu beklerim. hayat karşılıklı beslenen duygularla güzeldir. karşılıklı olmayan şeylerin önemi yoktur olmayacaktır da, bana çıkarları için yanaşmasını istemem asla sevdiği için yanaşsın ben kimsenin çıkarlarının kurbanı olamam.

1

benim için arkadaşlık ilişkilerinde en önemli şey güvendir.

0

bir arkadaşlıkta en çok önem verdiğim şeyler,
en başta dürüstlük.
sonrasında benim fikirlerimi önemsemesi ve değer vermesi.

0

benim fikirlerime saygı göstermeli.
ben bir şey söylüyorsam benim söylediklerimi dinlemeli( takıldığım olaylarda dinlemese de olur).

0

kesinlikle dürüstlük, sadakat her ikili ilişkiler de olması geren en önemli şeylerden bir kaçı.

1

bana değer verene değer veririm , sözlerinlme değer verene değer veririm