0

2018 yılı benim yılım demeyi çok isterdim ama maalesef 2018 yılı bize çok acı geçti canım abim kuzenim beyin tümöründen kaybettik 21 haziran'da ve 2018 yılının bize bıraktığı acılardan dolayı hiç sevmiyorum keşke yaşanmamış bir yıl olsaydı ve abim yaşı olsaydı

0

2018 yılı tabiki benim yıkımdı çok güzel günler geçti.

0

2018 benim yılım diyemem işsizim ve iş bulamadım halada öyle son aylarında gezdim sadece yeni yılı farklı şehirde geçirdim

0

hayır benim yılımdı diyemem çünkü hayatımın en kötü zamanlarından birisiydi.sebebi ise mutsuzdum cahildim saçma sapan şeyler yapıyordum ailemle tartışıyordum kavga ediyordum hep evdeydim ders çalışıyordum çok kilo almıştım evden dışarı çıkmıyordum okuldan eve evden okula evde ise tek yaptığım şey ders çalışmaktı.liseye yeni geçmiştim ergendim bir ergen ne yaparsa onu yapıyordum artık yavaş yavaş toparlandım kendi halime döndüm kurtuldum psikolojim düzeldi inşallah 2019 senesi hayırlısıyla devam eder ve sona erer türkiyem için hayırlısı olur..

0

valla ne yalan soylum 2018 be baska bir yilim iyi gecmedi ve onumuzdeki yillara artik bakicaz artik.

0

diyebilirim çünkü 2018 de tiyatroyla tanıştım orda biçok insanla samimi oldum hayatıma yenş bir deneyim kattım 2018de daha fazla özgürleştim ve sonlarına doğru aşkla tanıştım o yüzden diyebilirim ama 2019 daha çok benim yılım olcak gibi duruyor

0

2018 benim yılımı diyemem aslında önceki yıllarda öyle değildi. çokta keyif almadım açıkcası ama diğer yıllara nazaran 2018 yinede fena değildi.

0

ne kötüydü ne iyiydi en azından zararı yok

0

maalesef benim yılım değildi. birkaç güzel şeyden hariç çok sıkıntılı bir dönem geçirdim. umarım daha güzel yıllar bizim olur.

0

asla ve asla benim yılım değildi. resmen düşman olarak gelmiş 2018 bana. umarım tez zamanda gider ve 2019 bana güzellikler, şans, mutluluk ve uzun zamandır görmeyi özlediğim parayı getirir :)

0

hayır diyemem. 2018 berbat bir yıldı. ülkemiz açısından da umutsuzluklarla dolu bir yıldı. çok çabuk geçti dilerim bir sonraki yıl daha iyi geçer.

0

hayır diyemem, 2018 bana bir şey katmadı.

1

bundan önce ki yıllarda da benim yıllarım değildiki zaten :)