0

kesinlikle zor diyebiliriz baya değişti artık bu sene 2. lig

0

fenerbahçe kötü gidişine son verebilir tabiki ancak bu birazda devre arasında olacak transferlere ve ersun yanal’ın mevcut kadroda yer almasına karşın bir türlü istenen performansı sağlayamayan neredeyse tüm futbolcuları nasıl ve ne kadar değiştirebileceğine bağlı. mutlaka yeni teknik direktör ersun yanal payı olacaktır iyi gidişata yönelik olarak ancak sistem değişse de veya teknik anlamda fiziksel olarak birçok şey değişsede futbolcular yine de iyi performans sergileyemezse ve ilk yarının neredeyse tümünde yaptıkları gibi basit hatalarda bulunup, isteksiz top oynarlarsa çok fazla da yapılabilecek birley ya da birleyler yok gibi görünüyor. ancak bir fenerbahçe taraftarı olarak bu kötü gidişatın düzeleceğine ve herşeyin daha da iyi olacağına inanıyorum.

0

kesinlikle boyle kotu oynayan bir takım duzelemex imkansız 10 sırada bitirirler ligi bu sene boyle gectı

0

biraz zor takım berbat konsantre yok oyuncularda küme düşmeyi kabullenmiş gibi oynuyor takimda ruh yok ateşleyici oyuncu yok bu yuzden dahada kotuye gidebilir

1

ersun yanal'ı sevmesem de, fenerbahçe için başarılı olmasını dilemekten başka çözümüm yok. ama bu sezon fenerbahçe ancak düşme hattından 8-9 ncu sıralara gelebilir. seneye de daha iyi biri teknik direktör olarak takımın başına getirilmelidir diye düşünüyorum.

0

yani şu an fenerbahçe'nin gidişatı kötü olabilir ama ersun yanal geldi ve sanki iyiye gidecekler gibime geliyor. hani sonuçta 4 sene önce eğer yanlış hatırlamıyorsam. ersun yanal bizim teknik direktörümüzken bizi şampiyon etti ve kendisi gitti ve tekrar geri geldi. hani o geldiği için bence eskisi gibi olabiliriz diye düşünüyorum. gerçi alex de souza futbolu bırakmasaydı. gerçekten fenerbahçe başarılı olabilir de ama işte alex de souza gibi futbolcular bir daha gelmiyor maalesef fenerbahçe bakalım bekleyip göreceğiz. neyin ne olacağını bence olacak gibi işte.

1

fenerbahçe kesinlikle bu kötü gidişe bir dur diyecektir.bu zamana kadar bazı zamanlarda da zor dönemlerden geçti iyi olmuştur ama her zaman kendini toparlamasını bilen bir takımdır fenerbahçe. iyi bir şekilde planlamalar yapılırsa ve düzgün transferler gerçekleştirirlerse eğer değişen teknik direktöründe sayesinde bu kötü gidişe bir dur diyerek kendilerine geleceklerine inanıyorum. fenerbahçe bu yani alaade bir takım değil böyle gitmez. illaki duruma el atacaklar zaten şimdiye kadar neyi beklediler anlamıyorum. adam akıllı bir kadro kurmak ve futbolcuları kendine getirmek lazım. eylem mi yapıyorlar ne yapıyorlar maçlarda koşmuyor mu futbolcular dertleri ne anlamadım. sondan birinci olmak ne demektir kıskaca fenerbahçe için. sinirlendim yine yazarken bir an önce toparlasınlar artık kendilerini. fenerbahçe takımı kesinlikle bu durumu haketmiyor.

0

bunun cevabını devre arasında yapılacak transferler ve ersun yanalın idmanının nasıl sonuçlar vereceği sonucu öğreneceğiz. ersun yanal hücum futbolu oynatması ile bilinen hatta ligde ki en pozitif oyunu oynatan hocadır diyebiliriz. genellikle maçlarda 6-7 kişi ileride press yapar topu kazandığı gibi rakip ceza sahasına oyunu yıkar ve kendi oyununu oynamaya başlar. rakip ceza sahasında 4-5 tane oyuncusunu görebiliriz atak yapıyorken ersun hocanın. buda ciddi bir kondisyon ve oturmuş bir oyun sistemini getiriyor. bunlar olacak ki bu sistemden sonuç alabilesin. bunun içinde devre arası kampı var ersun hocanın önünde bu sistemi oturtup doğru oyuncular ile uygulaması gerekiyor. eğer bu bütün unsurlar tamamlanırsa kötü gidişe dur diyebilir. devre arasında ki takviyeler ile ki baya önemli isimler gelecek gibi duruyor, kadro kalitesi belli bir sınırı geçtikten sonra gerisi artık ersun yanala kalıyor. taraftar tarafından sonsuz kredisi olan ersun yanal ve ali koç için önlerinde çok iyi bir fırsat var aslında. hazırlık kampına kadar transferler yetişirse eğer fenerbahçe 2. yarı da bambaşka bir takım haline bürünüp bu kötü havayı dağıtarak çıkışa geçebilir. 3 kulvar da gittiğini düşünürsek fenerbahçe'nin ligde ne kadar toparlarsa toparlasın ilk 5 içinde olması bence çok zor. çünkü önünde neredeyse 12 tane takım var ilk 5 e girebilmesi için. bütün hedefini kupaya ve avrupa ligine vermeli kesinlikle. çünkü gelecek sene avrupa' da olmak istiyorsa bunlardan birine ulaşmak zorunda. uefa avrupa ligini kazanan takımlar artık direkt olarak şampiyonlar ligine gidebiliyor bu doğrultu da hedefi oraya verebilirler. bu biraz uçuk bir ihtimal olduğu için uefa kupasına tekrar katılabilmek adına türkiye kupasını kazanmaları da önemli. türkiye kupasını kazanan takımlar artık uefa avrupa ligine direk grup aşamasından başlıyor bu sebepten dolayı anadolu kulüpleri burayı çok önemsiyor. ben büyük takımların buraya çok konsantre olacağını düşünmüyorum o yüzden burada şansı çok yüksek. onlar şampiyonluk yarışında çekişirken fenerbahçe bu fırsatları iyi öngörmeli. krizi fırsata çevirmek adına çok önemli. bunların dışında en önemli etken taraftar. taraftarlar takıma inanılmaz destek veriyor. bunun en büyük sebebi ali koçun taraftarın sevgilisi haline gelmiş olmasıdır. taraftarlar takıma bu desteğini sürdürürse, 2. yarıda ilk 3 maçın ikisini kendi evinde oynayacak fenerbahçe ilk 3 maçta 3 galibiyet alırlarsa eğer bütün negatif hava dağılır. önünde aslında hala daha durumu toparlayabilecek çok fırsat var. bunları inşallah en iyi şekilde değerlendirir ali koç ve fenerbahçe yönetimi. hiç hak etmediği olmasından hüzün duyduğumuz bir konumda takım.