0

şansa inanırım bazı insanların şanslı bazılarında şansız olduğunu düşündüğüm olmuştur . ben kendimi her zaman çok şanslı hissetmem . ama hissettiğim zamanlar olmuştur . kendime hadi yine iyisin dört ayağının üzerine düştün ne kadar şanslısın dediğim zamanlar olmuştur . fakat bir o kadarda şansız hissettiğim buda mi gol değil ve dediğim zamanda olmuştur . belki de biz insanlar kendi şansımızı düşüncelerimiz ile biz yaratiriz . evrene nasıl bir mesaj yolluyorsak düşündüklerimiz ile evren bu mesajı alıp bize aynı şekilde iade ediyordur kimbilir . bu da bir seçenek bana göre . insan nasıl düşünürse öyle gerçekleşir olaylar dizilimler . tabiki istisna dahilinde neticede kader denen bir olguda vardır .

0

şansa inanmam ama dogru zamanda dogru yerde olmanin insanin talhini actigina ayrica da inanirim.
eger bir insan sansim yaver gitti diyorsa benim icin o kisi dogru zamanda dogru yerde bulunmustur ve buna sans adi altinda kilif uydurmustur.
ben sansli oldugumu dusunmem bu yuzden genel olarakta zaten dogru zamanda dogru yerde olmam bu yuzden genelde buyuk sanslar sonucu kazandigim hic bir sey diye bilirim

0

şansa inanırım ama şanslı olduğumu söyleyemem. gerçekten bazı insanlar var mi o kadar çok şanslı ki bütün işleri yaver gidiyor.

0

şansa inanıyorum. biraz önce internette boş boş dolaşırken, yapacak bir şey bulamazken bir anda sorumaniyi keşfettim. tamamen şans eseri! daha önce bir sürü internetten para kazanma yollarına baktım. bir türlü kendime uygun olanını bulamadım. doğrusu şansım yaver gitti ve bu siteyi buldum. bu şans değilde nedir?!

0

şansa inanmam bence bahtıl inanç şans değilde kader vardır bence

0

dinde şans diye bir şey yoktur. herkes kaderini paylaşır, şans sadece kelime oyunudur. şans olsaydı bir kişide o zaman hayatındaki tüm şeyler olumlu gitmesi lazımdı. ama insanoğlu bir şey olduğunda hemen şansımız yok ki buda olsun der ama inanıp çalışsa emek verse gayret gösterip allah'a tevekkül etse belki o istediği şey kaderinde varsa olacak ama olmadı mı hemen inkar edip kötü sözler söyleriz kendi kendimize şans diye bir şey yoktur ama her şey nasip kısmettir belki bugün olmayan şey ileride sana neler katacak bilemezsin atıyorum bugün doktor olmak istersin çok çalışırsın çabalarsın, ama sınavı geçemezsin veya kazanamazsın kaderinde olmadığı için fakat belki ilerde doktor olsaydın bir hasta senin yaptığın yanlış tedaviler sonucu hayatını kaybedecekti ve sen bunun sonucunda bunalımlara girip intihar edecektin. yani şans diye bir şey yok her şey nasip kısmet allah kaderinde yazdıysa olur yazmadıysa olmaz bundan dolayı bir şeyler olmadı mı hemen efkarlanıp hay ben böyle şansa diyeceğine vardır bunda da bir hayır demek daha doğru olur kısacası tevekkül her kapının anahtarıdır çalış çabala gayret et ki bir şey olmadı mı o zaman kendine sorarsın şans ve şansızlık da böyle bir şey şanssız olan birisinin hayatında hiç mi olumlu şey olmuyor veya şanslı olan bir kişi hayatı hep olumlu mu geçiyor önce kendimize bunu sormak lazım

1

şansa inanırım kardeşim malesef bazı insanlar doğuştan şanslı, bazısı da doğuştan şansız. umarım ahiret hayatı şansız insanlar için güzel olur ,tek temennim bu.

0

şansdan çok duaya ve allah'ın gücü ve kudretine inanırım çünkü şans dediğimiz şey allah'ın izniyle olan şeylerdir.

0

ben şansa inanmam şans diye bir şey olsa hayatta her şey güzel ve olumlu gider ama hiç bir şey oldugu gibi gitmiyor fakat cok şanslıyımdır sınavda olsun başka bir şeyde olsun geciyorum