0

yani çokta uzun sayılmaz aslında. delirmek üzere olduğumu zaman zaman hala hissedebiliyorum. olaylar ve yaşananların beni bazen delirme noktasına getirdiği zamanlar oluyor. insan bazen çileden çıkıyor. ben genelde sakin kalmaya çalışıyorum ancak bazı durumlarda delirmemek elde değil. özellikle fiziksel ağrıları çok sık yaşadığım bir dönem vardı bundan bir süre önce gerçi hala yaşıyorum ama eskisi kadar şiddetli değil enazından. işte o ağrıları yaşarken hissetmiş olduğum şey delirmek üzere olduğumdu. çünkü çok uzun bir zaman çok şiddetli kas ağrılarım omuz ağrılarım kol ağrılarım vardı kolumda kas yırtılması sebebiyle. çok fazla acı çektim fizik tedavi ağrılarımı daha çok artırdı. bu dönemde gerçekten delirmek üzereydim bu sebeple sürekli ağlıyor ve kapıları yumrukladığım oluyordu. insan gerçekten bir yeri ağrıdığı zaman acı çekiyor kendini çıkmazda gibi hissediyor. ben çok uzun süre bunlarla uğraştım. bu delirme duygusunu da en çok bu dönemde hissettim.

0

valla ben daha dün delirmek üzereydim.kafayı yiyecektim resmen olayda haksızlıktı yani.

0

nasıl desem bilmiyorum ki ben her zaman delirmek üzereyim gibi neden derseniz çünkü yaptığım is biraz stresli kargo aktarma merkezinde calisiyorum biraz ağır is olduğu için insan ister istemez stresli ve sinirli oluyor insanlarda saka yapinca ciddiye alıp delirmek üzere oluyorum bazen tartisiyorum insanlarla ama is çikisi yine barisiriyoruz falan ama evde hep sakinimdir odama çekilirim kimseye zararim olmaz yaptığım iş agir olunca genelde uyuyarak geçiriyorum vaktimi bu güzel sorunuz için teşekkürler benim cevabım bu kadar.

0

aslında insan her türlü olayda direnmek üzere olabilir. örneğin sevmediğim bir olay olur insanlar sana saçma gelir, canın çok sıkkın olur akıllı bir insan ararsın fakat o anda kimse seni anlayamazve kimse senin istediğini karşılayamaz. işte o anda yavaş yavaş delirdiğini hissedersin, ben de en son işyerinde çalışırken patron bana bir iş vermişti.işi patronun istediği gibi yapmıştım. fakat patron gelip işe baktığında yanlış olduğunu söyledi. ben kendisine senin bana böyle tarif ettiğini ve ben de senin söyledigim gibi yaptığımı izah etmeye çalıştıysam da bir türlü ikna olmadı. yerindeki çalışanlara soruyorum, onlar da böyle bir şey duymadıklarını söylüyorlar yanımda çalışana soruyorum oda bana aynı cevabı veriyor. işte o anda gerçekten deli gibi hissediyorum.

0

vize finallere çalışırken o noktaya gelebiliyorum

0

daha 1 saat once hissettim yani kafayi yiyo insan bazen ama geciyo sonradan

0

aslında nerdeyse iki günde bi delifişek gibi oluyorum bazı gereksiz onlar yüzünden cinci hayatını dürüst olmayan bi insanla geçinmek zorunda olmak hiçte kolay degil

0

sık sık yaşadığım his. daha bugün bile birkaç kere yaşadım bu duyguyu

0

ben bunu sürekli olarak yaşıyorum. fakat en son 2 gün önce yasadıgım bir olay yüzünden “gercekten delirdim bu sefer!” demiştim kendi kendime. banyoda yere oturdum ve telefondan müzik dinliyorum. salonda ablam var odalarda sürekli iceriye girdikleri için banyoyu tercih ediyorum. müzik dinlerken derin derin düşüncelere girdim. aynanın karsısına gecip kendime bakmaya basladım. çok uzun zaman böyle bakmaya devam ettim. ardından ortada bir neden olmamasına rahmen aglamaya basladım. sonra halime gülmeye basladım ve en son ağlancak halime gülüyorum diye ağladım. inanması güç ama en sonunda niye aglıyorum ben lan? diye gene gülmeye basladım. gercekten kendime geldiğimde delirdim diye düşündüm. hemen psikolojik destek oldugum cansu hanımı aradım. durumu anlattım bana “ilaclara devam et ve bir müddet müzik dinlemekten uzak dur!” diye bir cevap verdi. çok sükür suan gayet iyiyim.

0

bir kaç ay önce o raddeye geldiğim günler oldu.
neyseki çabuk atlattım.

0

yakın zamanda böyle hissetmiştim .kim akıllı ki boş versene , delirmek en güzeli .