0

spor yapmaya başlamadan önce ısınmak çok önemlidir, çünkü eğer ısınılmaz ise sonunda çok feci kas zedelenmelerine ve sakatlıklara yol açabilir. iyice ısınıp hazırlandıktan sonra ise ters hareket yapılmamaya ve kendini oyunun akışına kaptırıp düşüncesiz davranmamaya dikkat etmek gerekir.

0

spor yapmadan önce bir bardak su içmeliyiz.daha sonra ise ısınma hareketlerini(bisiklet,koşu bandı)
yapmalıyız.daha sonra uygulayacağımız antrenman programına geçmeliyiz.antrenman esnasında bol bol sıvı tüketimi yapmalıyız .spor aletlerini kullanırken havlumuzu yanımızda bulundurmalıyız.aksi takdirde bizimle spor yapan kişiler ter kokusunda ve ya ıslaklığından rahatsız olabilirler.

0

spor yapmak için öncelikle iyi bir ısınmaya ihtiyacım var gerektiği kadar ısındıktan sonra ısınma hareketleri vücudu esnetme hareketleri yapman lazım onların hepsini tamamladıktan sonra hacım bir spor yapabilirsin eğer bunları yapmadan spor yapmaya kalkarsan saklanırsın ve bu sakatlıklar geçici değil ömür boyu kalıcı olur bu da senin iş olanaklarını aile olanaklarının hep kısıtlar o yüzden dediğim şeylere dikkat edip özen göstermen lazım

0

spor yaparken arkadaşlarımında dediği gibi önce ısınma hareketleri yaparak vücudu ısıtmak gerekir özellikle halı saha maçına giderken kesinlikle ısınma hareketi yapılmalıdır yapılmazsa bacak atar ve çok kötü ağrı çekebilirsiniz.

0

spor yapmaya başlamadan önce mutlaka vücudun ısınması gereklidir.

0

spor yaparken dikkat edilmesi gereken ilk unsur ısınmadan vücudu zorlamamaktır.aksi halde fsyda yerine zarar oluşur vücutta.yapmayı ve yoğunlaşmayı düşündüğünüz spor alanını seçerken keyif alarak yapacağınız bir alanı seçmek olmalıdır.bu şekilde o spor alanında sürekliliği sağlarsınız.

1

spor yapmadan önce mutlaka vücudun ısınması gerektiğini unutmamalıyız önce küçük egzersizlerle vücudu hazırlamalıyız.