0

her sene tatile gideriz. 2 sene mersin erdemli'ye, 2 sene alanya'ya gittik tatile. 7 senedir balıkesir akçay'a gidiyoruz. çok seviyorum deniz tatili yapmayı. artık fırsatım olursa egede başka illeri gezmeyi isterim.

2

genellikle tatilerimi deniz kenarında geçirmek isterim çünkü daha zevkli oluyor

1

tatilleri genellikle ailemle yapıyorum ailemle yapınca izir bozcaada ılıca taraflarına giderim. kuzenlerimle de genellikle ege tarafına giderim daha sakin oluyor.arkadaşlarımla antalya ya giderim çünkü eğlenmek ve tatil yapmak en sevdiğim hobilerim arasında yer almaktadır.arkadaşlarla yaptınız tatili hiç bir zaman unutmazzsınız çünkü arkadaşlarla yaptıklarınızı ailenizle veya bir başka biriyle hiçbir zaman yapma şansı ayağınıza kolay kolay gelmez.

0

akdeniz ve ege kıyılarını tercih ediyorum. daha çok olabildiğince sessiz sahillerde oluyorum. şehir olarak en beğendiğim ve huzur bulduğum balıkesir oldu. tam anlamıyla insan tatil yaptığını anlıyor. rahatlıyor. yormuyor balıkesir insanı. dinlendiriyor aksine.

1

tatillerimi genellikle ege bölgesinde sessiz sakin yerlerde geçirmeyi seviyorum

1

tatillerini genellikle deniz kıyılarında olan yerlerde tercih ediyorum deniz olmayan şehirlere gitmek istemiyorum bana tatilmiş gibi gelmiyor en güzel tatil mekanları ege bölgesindedir o yüzden çoğu tatil yerlerini orada yapıyorum ve büyük keyif alıyorum

1

tatillerde bu yıla kadar tercihim gezerek ve gezdiğim yerlerde günlük konaklayarak değerlendiriyordum fakat bu sene otel tatili tercihin oldu ve keyifte aldım açıkçası.tercihim deniz kenarında tatil olur genelde.

1

issız sakın orman gibi yerlere bayılıyorum yayla tarzı yerler olur mesela karadeniz gibi tam benlik yerler ömür uzatır ya

1

yurtdışına gitmeyi seviyorum mümkün değil ise sahil kenarı bir yerde tatil geçirmeyi tercih ediyorum.

1

tatillerimi ıssız yerlerde sessiz sakin yerlerde kafa dinliyerek geçirmeyi seviyorum