0

tanımadığım insanların soru sormasından rahatsız olmam fakat kişisel sorulara fazla maruz kaldığımda kendimi kaybedebiliyorum. özellikle aa sen 27 yaşında mısın, 18 gösteriyorsun diyenler artık gerçekten bıktırdı. genç göstermek insanın hoşuna gider ama bana ne kadar çok söylendiyse artık ben bıkma noktasına geldim. bir de mesleğin ne dedikten sonra çalışıyor musun sorusu beni çok bunaltıyor. sanane yahu, çalışıyorum ya da çalışmıyorum ne yapacaksın holdingine mi alacaksın diyesim geliyor vallahi.

0

sorduğu soruya göre değişir çünkü insanları tanımamız için veya insanların bizi tanımasıniçin sorular sorulması ve bu sorulara cevap alınması gerekmektedir insanlara soru sormadığımız müddatce zaten karşımızdakini tanıyamayız

0

hayır.böyle şeyleri pek sevmem.sanki bir şeyler öğrenmek istiyor gibime geliyor.insanlar bu şekilde davranınca ben pek iyi şeyler düşünmüyorum da.yanlış anlıyorum direk.çok detaya inen sorularda hele ''acaba bunu neden soruyor niye merak ediyorki?'' diye aşırı şüpheye düşünüyorum.zaten bu devirde de bu şekilde şüphelenmem oldukça doğal.

0

adres sorarlarsa eyvallah ama yabancı biri soru sorarsa cevabım olur ama ters cevap olur

0

gider çünkü iletişim iyi bir şeydir misal otobüste biri geliyor soru soruyor cevap veriyorsun sen de aynı şekilde soruyorsun karşılıklı sonra laf lafı açar belki ama tabi yardım amaçlı sorulmuş sorularda n bahsetmiyorum böyle samimiymişiniz gibi direk ortaya atılan laflardan bahsediyorum tabi söyleyiş tarzı da çok önemli hanzonun birinin boş boğazlığından bahsetmiyorum bu şekil sorular güven verir ve kaynaiırsınız hem yolculuk da sıkıcı geçmemiş olur tabi baştan sıkılırsanız lafı kısa kesin ama baktınız güzel gidiyor devam edin ne kaybedersiniz.

0

hoşuma gider gitmez değilde normal sorarsa sıkıntı etmem ama bilmediğim bir şeyde ısrar ederse hoşuma gitmez sinirlenirim. veya bana istemediğim konularda soru sorması hoşuma gitmez, bunların dışında saçma sorular beni sinirlendirir.

0

cok ustelemediği ve rahatsızlık vermediği surece benım acımdan problem degıl ama cok konusursa o zaman rahatsızlık duyarım

1

tanımadığım insanların bana soru sorması hiç hoşuma gitmez. çünkü tanımadığım kişi neden bana sorsun ki evet bir şekilde sorabilir o da benim hoşuma gitmez sadece bilgi almak için ya da bir adres sormak için sorabilir ama bu benim hoşuma gitti anlamına gelmez sadece o adresi ve o yeri bildiğim için ona tarif edebilirim tanımadığım ve yabancı birinin bana ne soru sormaya ne hakkı var neden hoşlanırım öyle şeylerden.

0

sordugu soruya bağlı birazda cins cins tıp hoşuma gitmeyen insan tavirlarinda biri ise istemem sevmem ama harbi adamda sorsun

0

hayır hoşuma gitmez ama eğer sorarlarsa kötü de karşılamam.

0

evet merakından iyi bir soru soruyor ise bu demektirki onunla tanışma fırsatını yakaldım demektir. yani insanlarla tanışmayı hem seviyorum hemde cekiniyorum ama çom seviyorum yani. insanları tanıyıp onlar ile iletişime gecmek çok güzeldir eğer istemiyor rahatsız oluyor ise özürdileyip yanından hemen uzaklaşırım çünkü insanları bişey için zorlamak onları taciz etmeye girer. ve bu kötü birşeydir.

0

bana soru sorması belki benim hakkımda bişeler ögrenmek istiyodur.sorudan soruya değişir çünkü her sorduğu soruya hoşuma gitmediği için cevap vermessem o zaman kendimle ilgili bazı düşüncelere kapılmış olabilirim.her soruya cevap veren birisiyim bunun hoşuma gidip gitmemekle alakası yok bide tanımıyosun o kişiyi nasıl hoşuna gidebilir ki sorduğu soru.

0

eminönü'nde sevgilim ile gezerken bir genç bayanin o kalabalıkta beni bulup soru sormasina mi yanayim, yoksa sevgilimin bunu benim kasitli yaptığıma inanmasina mi.. kafamda deli sorular

0

ne sorduğuna bağlı olmakla birlikte absürt soruların dışında kimin ne sorduğu fark etmez yeterki mantık ve saygı çerçevesinde .

0

ne sorduğuna bağlı olarak değişir.bir yer sorarsa veya acil bir durumu varsa sorun teşkil etmez ama saçma sapan sorular sorarsa cevap vermem ve oradan uzaklaşırım.

0

hayır kesinlikle gitmesi en çok sevmediğim şey bana soru sorulması

0

tanımadığım insanların bana soru sorması hoşuma gitmez.

0

tanımadığım insanların bana soru sorması sorduğu soruya göre değişir.

0

tanımadığım insanların soru sormasi genel olarak hoşuma gider ama sorunun içeriği de önemli. her konuda sorulmasını istemem.