0

ben burayı ilk kesfettim de ise hani hiç karislasmadigim için acaba dedim sonra baktim herkez iyi yorum yapıyor suan ise 20 gunu geçti burdayım 2 kere ödeme aldım hiç bir şekilde sitede sorun yasamadm tam tersi ise bizim için uğraşan bir sorumani ekibi var bizde deste çıkalım eğer böyle olmasaydı 3 gün arayla 2 kat kazanc koymazlardi bence kimse bu konuda sıkıntı yaşamaz paralariniz gününde yatar.

0

ben henüz çekemedim umarım birgün bende çekebilirim ama gerçekten sitede cevapları da okuyorum ve bu maddi kısmının yanı sıra bana birşeyler katıyor bilgi değerlidir

0

ilk 25 tl paramı cumartesi talep ettim. malum bankalar haftasonu kapalı, pazartesi öğlen olmadan hesabıma yansıdı çok sevindim. umarım devamlı bu şekilde düzgün bir ödeme alırız ve bizim için eğlenceli daimi bir ek gelir olur sorumani.

0

bende çektim ilk başlarda biraz zor oluyordu kuruş kuruş biriktirmek ama alıştım ben. zorlanmıyorum en azından. ilk olarak herkes site hakkın da iyi yorumlar yapıyorlardı para çekenler de olduğunu duymuştum ama yine de insan o para eline geçmeden inanamıyor. çünkü daha önce yapılmamış bir uygulama ve herkes temkinli yaklaşıyor. velhasıl kelam 25 tl barajına ulaşınca hemen ödeme talebinde bulundum ve beklemeye başladım. sonuçta kuruş kuruş biriktirmiştim ben o parayı ve yatıp yapmayacağı konusunda tereddütlerim vardı. hatta bir ara herkesin bana şaka yaptığını keklendiğimi bile düşündüm diyebilirim :) ama çok şükür korktuğum gibi olmadı ve param daha 24 saat bile geçmeden hesabımdaydı. dedim tamam bu iş oldu. olur bu siteden ben devam edeyim. işte öyle öyle yaklaşık 15 gündür falan buradayım ve çok mutluyum :)

0

henüz para çekim limitine ulaşamadım fakat ulaştığımda sorunsuz şekilde ödememi alacağima inanıyorum

1

sorumani sitesinde ilk para çekenlerdenim. onlara çok teşekkür ediyorum. ödeme talebinde bulundum bir sonra gün hemen hesabıma yatırdılar. kendilerine bize böyle bir imkanı verdiği için çok teşekkür ediyorum. gerçekten güzel bir site. hem yazıyorsun hem sorulara cevap veriyorsun hem de para kazanıyorsun. yani anlamlı ve kurallara uygun yazdığın sürece burada para kazanıyorsunuz. sorumani daha yeni bir site olup gün geçtikçe kendini yenileyecek bir sitedir. zaten günden güne kendini yenilemektedir. en son yeniliklerinden biri de instagram hesabının açılması idi.

0

ben sorumani’den ilk para çekenlerdenim. 1 gün içerisinde yattı param.