0

namaz bu allah için onun rızası için kılınır ancak. o da neyin nesi onlar kendilerini kandıranladır. ve bu "maun suresi"nde anlatılır. allah her şeyden haberdar her şeyi görüyor ve biliyor kimse merak etmesin ve kendini kandırmasın.

0

namaz gösteriş için kılınmaz. kulluk vazifesi olduğu için kılınır.

1

bizlerin namazı gösteriş için kılanlar için bir şey dememize gerek yok çünkü ayette açıkça ayan beyan anlatılıyor.maun süresinde geçen yazıklar olsun şöyle namazı kılanlara ki, kıldıkları namazdan gafildirler ifadesine göre namazlarını gafletle kılmaktansa hiç kılmamanız daha iyi olmaz mı en azından kılmıyorsun diye günahı var böyle yaparak kılanlara ise daha büyük ceza vardır.namaz dinin direğidir.

0

öyle birşeye şahit oldum ki şok olmuştum.
babaannemde gün vardı bir komşumuzda güne katılanlar arasındaydı.
herkes kadının namaz kıldığını zannediyor öyle söylüyor çünkü.
neyse abdest almaya girdi banyoya kapı kapatmadı.
bende mutfakta bulaşık yıkıyordum banyo ve mutfak karşılıklı babaannemin evinde.
aynaya baktı saçını başını düzeltti kollarınj ayaklarını yıkadı çıktı resmen abdest almış numarası yaptı ve gitti secdeye durdu anlatamam yaşadığım şoku size.
insanları kandırbilirsin ama allahı kandırmazsın.

0

yazıklar olsun diyorum yani televizyona çıkıp kameranın karşısında namaz kılan insan var oda rte. ben hiç sevmem onu namazı gösteriş olarak kılıyor gosteris olmasa kamera karşısında kılmaz ve şehit cenazesinde selam vermeyi bile unutuyor ve bazı insanlari bilemem rte icn gördüğümü söylerim hepsinin allah'la onların arasında rabbim bilir yani