0

eli türkoğlu bu benim öyküm isimli şarkı ile bir anda müzik dünyasına sıkı bir giriş yapmıştır. hakkında ise kısa sürede bir çook sorunun cevabı merak konusu olmuştur.

eli türkoğlu aslen azerbaycan'lıdır 2000 yılında dünyaya gelmiş, 2018 yılı itibariyle 18 yaşında olan eli türkoğlu'nun burcu ise başak'tır. 17 yaşına kadar azerbaycan'da yaşayan eli türkoğlu, bundan sonra yaşantısını türkiye'de sürdüreceğini açıklamıştır. ailenin tek çocuğudur. boyu, 1.75 cm, kilosu ise 67'dir.
sesledirdiği şarkıların yanı sıra gitar ve piyano'da çalan eli türkoğlu verdiği bir röportajda türkçeyi izlediği türk dizileri sayesinde öğrendiğini açıklamıştır. (insan neden türk dizisi izler ki ????) babası da müzisyen olan sanatçının babası azeri şarkılar seslendirmekte, annesi ise ingilizce öğretmenliği yapmaktadır.

1

azerbaycan türküdür 17 yaşına kadar orada yaşamıştır genç bir muzisyendir

0

ses sanatçısı olarak biliyorum nereli olduğunu biliyorum

0

ses sanatçısı olarak biliyorum nereli olduğunu biliyorum

0

2000 yılında azerbeycanda doğan eli, konservatuvarda okuyor. güçlü sesiyle, gitar ve piyanodaki yeteneğiyle sosyal medyada en çok aranan ve dinlenen genç yeteneklerden biri. eli türkoğlu'nun, tuğçe kandemir gibi sosyal medyaya şimdiden gönüllere taht kurduğu izlenme sayılarından belli oluyor. iki ses, son günlerde sosyal medyada herkesin kendi yorumu kaydedip paylaştığı bu benim öyküm adlı parçayı muhtemeşem bir düetle müzik severlerle paylaştı.

-1

eli türkoğlu isminden de görüldüğü gibi anadolu'nun önemli iyilerindendir ismi ve sami ile bilinen eli türkoğlu birçok savaşın önde gelen isimlerinden iğdır gerçek adı bilinmemektedir o yüzden lakap olarak eli türkoğlu adı verilmiştir eli türkoğlu türklerin savaşları'ndan ve destanlarında konu olan bir şahsiyettir eli türkoğlu'nun destanları hala günümüzde çocukları anlatılmaktadır destanlar genelde doğru niteleyen ve abartılı hikayeler oldukları için çocuklara hitap eden bir edebiyat ürünüdür eli türkoğlu ise geçmişte yaşadığı için hakkında pek bir bilgi bulamadığımızdan destanları konu olmuş bir şahsiyettir bununla birlikte eli türkoğlu'nun anadolu'da yaptıkları türk insanın karakterini ve şahsiyetini çok güzel bir biçimde göstermiştir eli türkoğlu hakkında pek bir bilgiye ulaşılamıyor ama gerekli kaynak ve kişilerden onun hakkında yeterince bilgi almak mümkündür eli türkoğlu nun yaptıkları gerek tarihimiz açısından gerekli kültürümüz açısından çok önemli şeylerdir bu nedenle eli türkoğlu türk tarihinde önemli bir yere sahiptir 50 türkoğlu'nun destanları ve hikayeleri kitaplara dair konu olmuştur hala günümüzde bazı okullarda destan ve hikaye konularında edebiyatta 50 türkoğlu'nun hikayeleri ve destanları verilmektedir müfredat bunu gerektirir eli türkoğlu türklerin atalarından iğdır tam bir anadolu insanı olan eli türkoğlu insanların örnek alması gereken kişilerindendir eli türkoğlu şu an günümüz nüfusunda pek bilinmeyen biridir ama tarihimize bakarsak güzel bir araştırma yaparsak emin olun çok şey biliriz hakkında bu da bize hem kültür hem de tarihimizi tanıma şansı çıkartır sonuçta tarihini bilmeyen geleceğini bilemez eli türkoğlu gibi halimize daha niceleri vardır önemli olan onları bulmaktır bu nedenle gerekli çalışmalar ve araştırmalarla birlikte hepsi hakkında bilgi toplayabiliriz ve tarihimize bakış açınız daha geniş olur eli türkoğlu insanların örnek alması gereken kişiliktir indir bu nedenle herkesin tanıması gereken bir kişidir eli türkoğlu geçmiş çok geçmişte yaşayan bir insandır o yüzden genelde hun için kaynaklarından ulaşılabilir tabii kaynaklar hala günümüzde varlığını sürdürüyorsa eli türkoğlu nun yaptıkları türk insanına bir ışık olmuştur ve onun yapacakları da

0

eli türkoğlu aslen azerbaycan türkü olan çeşitli enstrümanlar çalan 19 yaşındaki sanatçıdır.

0

2000 yılında doğmuş ve azerbaycan vatandaşı olarak dünyaya gelen, konservatuvar bitirerek türkiye’de bulunan sanatçılar ile şarkılar yapan ve son derece de başarı kazanmış olan bir kişidir. en son tuğçe kandemir ile yaptığı bu benim şarkısı işe yam 169 milyon izlenme alarak kendisinin ne kadar başarılı olduğunu ispatlamıştır. bu şekilde daha çok başarı yapacak gibi görünüyor.

0

eli türkoğlu 2000 yılında doğmuştur ve son dönemlerde adını duyurmuş bir sanatçıdır tuğçe kandemir ile bu benim öyküm sarkısını seslendirerek gündeme gelmiştir +160 milyonun üstünde dinlenmiştir eli türkoğlu piyano ve gitarda çalabiliyor ve konservatuar eğitimi almıştır

0

azerbeycanlı, son dönenlerin popüler bir sanatçısı olarak karşımıza çıkan ünlü bir şarkıcıdır herkesin ağzında olan bu benim öyküm şarkısını tuğçe kandemirle birlikte seslendirmiştir 2000 yılında doğmuş konservatuar eğitimi almış ve iyi gitar ve piyano çalmaktadır bildiğim bu kadar. aynı yaştayız resmen şaka gibi daha büyük duruyor ;)

0

eli türkoğlu herkesin konuştuğu 2000yılında doğdu azerbeycanlıdir

0

herkesin dilinde dolanan o meşhur "bu benim öyküm" isimli şarkının sahibi olan eli 2000 doğumludur aslen azerbaycanlı olan genç müziksen 17 yaşında türkiyeye gelmiş ve artık burada yaşayacağını söylemiştir

0

eli türkoğlu bu benim öyküm isimlli şarkı ile bir anda müzik dünyasına sıkı bir giriş yapmıştır hakkında ise kısa sürede bir çok sorunun cevabı merak konusu olmuştur. kaç yaşında aslen nerili boyu ve daha bir çok bilinmeyen özelliği. tuğçe kandemir ile birlikte düet yaptıkları bu benim öyküm şarkısı müzik severler tarafından tam not almıştır eli türkoğlu aslen azerbaycanlıdır. 200 yılında dünyaya gelmiş 2018 yılı itibariyle 18 yaşında olan eli türkoğlunun burcu ise başaktır 17 yaşına kadar azerbaycanda yaşayan eli türkoğlu bundan sonra yaşantısını türkiyede sürdüreceğini açıklamıştır ailein tek çocuğudur boyu 1.75 kilosu ise 67 dir ılımlı ollmak en sevdiği huyu tembel olmak sevmediği huyu 7 uğurlu sayısı siyah en sevdiği renk en sık kullandığı ve sevdiği söz hayırlısıdır ilk zamanlarada şarkılarını kaydedip instagram üzerinden paylaşmıştır videoları dikkat çekince günümüzde de menajerliğini üstlenen menajeri kebndisi ile iletişim kurmuş ve darkın dark music isimli yapım şirketi ile anlaşma imzalamıştır annesinin belirttiği üzere henüz üç yaşında iken elinde kumanda şarkı söylediği dile getirmiştir aslında arabeskçi olduğunu ve fantezi müziklşereden hoşlandığını bugünlerde ise nasıl geldiğine inanamadığını bir röportajda belirtmiştir ülkesi azerbaycanda ciddi bir takipçisi bulunmakta özellikle türkiyede olduğu gençlerin yoğun ilgisi çok fazladır tiyatro eğitimi de aldığı için ileride sık sık oyunculuk teklifleri alması beklenmektedir ancak henüz yolun başında olduğunu ve kariyerini müzik odaklı hedeflediğini açıklamıştır yeni bir albüm hazırlığı varmı sorusuna ise albüm yapmayacağını ancak ilerleyen dönemde ise single çıkaracağını müjdesini hayranlarına iletmiştir

0

2000 yılında doğup konservatuar okuyan ve tuğçe kandemirle beraber şarkı söylemesinden patlayan müziksever

0

2000 yılında doğmuştur.azerbaycan'lıdır.yeni yeni tanındığını görüyorum.bu benim öyküm adlı parçayla ünlendiğini düşünüyorum ve bu şarkıyı tuğçe kandemir'in yazdığını da eklemek isterim ve aynı zamanda birlikte seslendirmişlerdir.

0

yeni piyasaya çıkan bu benim öyküm adlı şarkıyı tuğçe kandemirden satın alıp birlikte düet yapan azeri diye biliyorum ama sesini beğenmediğim bir şarkıcı. bu devlette onca genç var neden böyle kendi insanımıza değilde kıbrıstan gelen buray azerbaycandan gelen eli ya da almanyadan gelen hadise türkiye de zengin ediyoruz anlamıyorum onlar zaten ülkelerinden memnun zaten. aynısı yabancı futbolcular içinde geçerli bunları bir türlü anlamıyorum . bu vatanın evlatları yedekte 100 bin lira alsın diye can atarkaen elin belhandası quarejması islam slimani si sanki cebimden paramı çalıp 5 milyon euro alıyorlar bu yabancı hayranlığı nedir bu ülkede .

0

tuğçe kandemirle söylediği " bu benim öyküm" şarkısıyla tanındı. daha doğrusu ben o şekilde tanıdım. azerbeycanlı olduğunı biliyorum. sesinide çook beğeniyorum.

0

eli türkoğlu bu benim öyküm isimli şarkı ile bir anda müzik dünyasına sıkı bir giriş yapmış sanatçıdır aslen azerbaycanlıdır.

2000 yılında dünyaya gelmiş , 2018 yılı isitbari ile 18 yaşında olan eli türkoğlu nun burcu ise başaktır.

0

nereli oldugu hakkında bilgim yok ama bu benim öyküm şarkısıyla epey bi tanındı türkiye de

0

azerbaycan da doğmuş sesi berbat tuğöe kandemirin emeğine konan adam