1

öğrenciyken yapılacak internet işlerine örnek verir misin?

az da olsa harçlık çıkartan internet işleri

3 cevap
0

internetten bişey ler alıp satın.veya sorumanide kalın.

1

buyursunlar sorumani.comda yazsınlar işte. .. bunun dışında bazı anket siteleri var.

bir de son zamanlarda gizli müşteri uygulamaları çıktı. tam öğrencilere göre bir iş bence. firmalar kendi çalışanlarını denetlemek biçin bazı danışmanlık şirketlerine para verip hizmet satın alıyorlar. şirketler de internet üzerinden gizli müşteri olmak isteyen kişilere ulaşıyorlar. her için bir bütçe ayrılıyor. gizli müşteri görevi kabul etmek isterse verilen adrese gidip denetlenecek çalışanı buluyor. müşteri gibi davranarak o çalışanın yerinde olup olmadığını, müşteriye iyi davranıp davranmadığını, firmayı nasıl temsil ettiğini kontrol edip raporluyor. alışveriş yapıp fişi ve işyerinin dışarıdan çekilmiş resmini raporla birlikte gönderiyor danışmanlık şirketine. ay sonunda ayrılan bütçe kadar kendisine ödeme yapılıyor. almış olduğu ürünü isterse iade ediyor, isterse kendisine ödenen paradan karşılamış oluyor.

özellikle büyük şehirlerde gizli müşteri görevi sıkça geliyormuş. öğrenciler restaurant vb. yerleri denetleyerek güzel bir ziyafet de çekebilirler kendilerine.

0

ikinci el kitap ya da baska bir urunun satisi olabilir. burada da takil bak buradan ikinci odememi alacagim. ideme talebinde bulundum onu bekliyorum