0

hangi anlamda iş ama iş çalışma konusunda mi yoksa hobi gibi birşey mi

0

aslında öğrenciyken yapılabilecek çok iş mevcut. lc waikiki ve defactoda part time çalışabilirsin. okuduğun okulun ya da kampüsün çevresinde cafe vara cafelerde de part time çalışabilirsin. bunların dışında d&r gibi kitapçılar olabilir, ajanslar olabilir... marketlere gönderip sucuk, kek vesaire şeyler satıyorsun, öyle şeyler olabilir part time çalışmak. onun dışında eğer bir el becerin filan varsa takı gibi örgü gibi hiç kaçırma internet ortamına (letgo, zebramo gibi uygulamalar ve sahibinden.com gibi ikinci el veya temiz ürün satabileceğin sitelerde) koyup ek kazanç sağlama yoluna gidilebilir. ve eğer yapabiliyorsam burs veren yerler varsa oralara başvurmanı öneririm. ayda 100 tl bile gelse burs sana baya destek olacaktır o 100 tl. almaya utanırım diye düşünme.

0

yapılacak işler maddi kazanç anlamında soruldu ise genelde yarı zamanlı işler yapılıyor yada daha çok benimde zamanında yaptığım anketörlük tarzı işler.

0

ogrenciyken tabiki yapilcak isler part time dir en cok fazla zamani yoks eger fassfood cafeterya gundelik isler gibi yada ona benzer isler yapabilir.

0

bence öğrenciyken gidilebileceği kadar çok kursa gidilmeli ve bolca gezmek gerekir çünkü mezun olunca bunları yapacak ne paranız oluyor ne de zamanınız

0

ogrencinin isi odev yapmak sinavlara katilmak ve ders calismak

0

ogrencoyken duzenli ders calismak sinavlara duzenli bir sekilde girmek