0

annemi çok seviyorum onsuz yaşayamam anne demek herşey demek anne gibi yar olmaz cennet annelerin ayakları altındadır anneler de olmasa biz nasıl büyürüz gerçekten annelerin kıymeti bir başka oluyor boşa dememişler annelerin ayakları cennet cennettedir cennet cennet altındadır annem olmasa nasıl yaşarım onu bilmiyorum artık çok alışmışım anneme zaten dinen de anneni her gün sormam lazım her gün telefonla arama yanında değilse telefonla araman lazım yani bu bir müslümanın görevidir annesiz bir hayat kesinlikle düşünemiyorum bir gün olmasa 2 gün ile ararım annemi zaten o da beni arar o da beni çok seviyor anne dar günün dostu dur babama söyleyemediklerimi anneme söylerim ve annemle çok iyi anlaşırız annem anne anne bank gibidir ve her zaman ne zaman darda olduğun zaman para verir gerekirse bana der ki 120 satayım sana o o biçim bir anne yani annemi çok seviyorum ellerinden öpüyorum allah kimseyi annesiz bırakmasın ve daha doğrusu tüm müslümanların annesiz bırakmasın annemi çok seviyorum

0

anne işte onu nasıl anlatabilirsin ki ! dünyadaki en fedakar insan , çocukları için herşeyi yapan , çocukları üzülünce sesinden bile hisseden .çok değerli bir insan . cennet annelerin ayakları altında , boşuna denilmiyor . anneler çok iyiler onların kıymetini bilin .

0

annemi anlatmak için kelimeler yetmez herhalde çünkü annelerin hakkı ödenmez hiçbir zaman bazen arada kırgınlıklar olsa bile anne hakkı her zaman bir evlat üstünde vardır allah tüm annelerden razı olsun.

0

annem dünyanın en değerli varlığı o benim için bir tane.

0

annem dünyanın en iyi insanı, kanatları eksik sadece.çocukları doymadan sofradan kalkmıyor annem, kendi elleriyle de illa muhakkak bir iki kaşık yedirmese içi rahat etmiyor.zamanında köyde çok yokluk çektiği için, evi çok muhteşem bir şekilde çevip çeviriyor tek başına.ona bişey olacak diye çok korkuyorum, hayatta ki en büyük korkum da bu.giderek yaşlansa da gözümde ki en güzel kadın da annem, tek kusuru bize olan aşırı bağlılığı.canım kurban olsun anneme, çok seviyorum onu.cennet annelerin ayakları altına serili derler ya, annemin kokusu cennetten bir meleğe ait sanki.onu üzdüğüm anlar, aklıma geldikçe pişmanlığım artırıyor.kendini bilmez biri olarak nitelendirirken, anneme lâyık bir evlat olmak için de çok çabalıyorum ama annem ne olursa olsun beni olduğum gibi seveceğini biliyorum.selam olsun güzel anneme.

0

kendisini sevmeyi öğretemediğim annem, kendisini sevmediği için bizi de aynı şekilde yetiştiren annem, ne kadar acımasız görünse de onun içindeki hala sevgi isteyen çocuğu görebiliyorum. iyi ki var.

1

annem dünyanı en iyi kadınıdır. çok yardımsever cana yakın, herkesin yardımına koşar, komşuların hal ve hatırlarını sorar, çocuklarına düşkün, ailesini koruyan biridir. annem dünyaya ben dahil 5 evlat sunmuştur. ben en büyükleriyim. kardeşlerden 2 si kız 3'de erkek olarak dünyaya gelmiştir. annemin bu dünyada ki en büyük şansızlığı olarak gördüğüm şey ömrünün neredeyse üçte birini hastanelerde geçirmiş olmasıdır. ilk önce safra kesesini aldırmakla başlayan hastalıkları silsilesi bugün annemin kolon kanseri hastası olması ile devam etmektedir. halen terapi almaktadır. allah başımızdan eksik etmesin ve rabbim acil şifalar versin. bu hayatta en önemli bir varlık anne ve babadan daha önemli ne olabilir ki. onların kıymetini hayatta iken bilelim. onlara öf bile demeyelim. özellikle anneler için cennetin ayaklarının altına serildiği söylenirse onların ne kadar kıymetli olduğu tartışılmazdır. onlar sen hasta olduğunda hasta olurlar, sen iyi olduğunda iyi olur, güldüğünde gülerler, ağladığında ağlarlar. onları sevelim ve ihmal etmeyelim.

1

ben anneme cennetin yeryüzünde ki adresi diyorum.

0

annemi ne kısa cümlelere ne de uzun cümlelere sığdıramam. bana göre benim annem dünyanın en iyisiydi. iyilerin ömrü olmaz derler. ben de annemi çok erken kaybettim maalesef.

0

benim annem çok vefalidir çok iyi bir annedir biz üç kardeşiz benim annem bizim için herşey yapmıştır zamanında çok çile çekmiş ama bizler için gitmemiştir benim annem bitane üç evladinida bir sever hiç ayrımcılık yapmaz bizler için elinden gelen herşeyi yapar biz üzülmeye kim diye bize ağladığını bile belli etmez bize birşey olduğunda canı yanar oturup aqlar hiç göz yaşları durmaz mesela ben evlendim çok ağladı halada ağlıyor kardeşim askere gitti 1 hafta oluyor halada ağlıyor aglama desem ben anneyim diyor bende artık annemi anliyabiliyorum bende anneyim insanın evladına bişey olduğunda canı yanar benim annem dünyada bitane ben anneme kurban olurum çok merhametli bir annem var babamda iledir sadece annemi anlatmak istemem benim babamda şeker gibi bir adamdır ailem hakkında ne diyebilirim ki diceksn kelimeler bulamam yani iyiler temiz kalpliler bizleri seviyorlar her istediğimizi yaparlar bizim için cabalarlar iyi benim ailem kurban olurum ben anneme babama ikiside on numara çok iyiler rabbim onlara uzun ömürler versin inşallah

0

bence ben bunun için uzun bir cümle bulamıyorum herşeyim derim