0

benim de kac yazari oldgunda fazla bilgim yok ama sanirim. benim bildigim en fazla 6 ayi gecmemistir diye dusunuyorum.dahada uzun yillardada hizmet verir bizde uye olarak aile olarak yaninda oluruz.

0

bu site şu an için tam 2 aylık bir sitedir. ve bence en fazla 120-130 yazarı bulunmaktadır. aktif olan yazar sayısı ise maksimum 10'dur.

0

bu site 3 haftalık bir site. hadi olsa olsa 1 aylık bir site. fazlası yok yani. bende buraya üye olalı tam 15 gün olmuş. ve yazarları tahmin etmek çok zor. bu kadar sürede eğer bu yazarları toplayabildilerse helal olsun valla sorumani ekibine.

0

bunun ne cevabını sanırım hiç bir yazar bilmiyor ama daha yaşına bile girmemiş bir site. maksimum bir bir buçuk aylıktır diye düşünüyorum.

0

yazarı var ama benim merak ettiğim acaba kaç yıldır huzurum var ya var benim tahminimce yıl olmamıştır en fazla bir yıl olmuşsa da bir yıl olmuştur yani ama bilmiyorum hani üye sayısı var evet ama çok fazla değil bence sadece kaç yıldır var onu merak ettim ama bilende pek yok gibi sanırım

1

yeni üye olduğum için soru maninin hakkında bilgim yok ve artık yavaş yavaş onları da tanımaya başlarız