0

seviyorum çünkü içimi döküyorum. ne de güzel anlatıyoruz iyi oluyor iyi

0

bu uygulamayı çok yararlı buluyorum. çünkü klavyede sadece bir kaç saatinizi ayırarak oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz. ve bunu yapabilmeniz mümkün. çünkü ödeme kanıtları olan bir site sorumani.com. bir sürü ödeme kanıtı var sitenin örneğin birisi ödememi aldım sorumaniye güvenebilirsiniz yazmıştı. başkalarıda yazmıştı o günden beri cidden alınıyor mu alınmıyor mu görmüş olucam :d.

1

siz siz olun, her cevabınıza kıymet verip kazanç veren sistemlerin değerini bilin. bazı sistemlerde destan yazarsınız, atomu parçalayacak seviyeye gelirsiniz ama cevabınız 1 kuruşa layık görülmez. öyle sömürü sistemlerinden kaçının. bu sitenin de kıymetini bilin.

0

hem bilgilerimizi sunduğumuz hemde sizlerin verdiği bilgilerle ufkumuz açılarak güzel şeyler öğreniyoruz. sorumani sağolsun ne diyelim :) :)

0

bence çok güzel bir uygulama bu uygulama sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum bu sadece yorum gücümüde geliştirmeye başladım merak gücüm arttı

0

bu uygulamayı fazlasıyla yararlı buluyorum ve uygulamayı beğeniyorum oldukça kullanışlı ve güzel bir uygulama. soru mani sitesi gerçekten güvenilir bir site paranız banka hesabınıza yatıyor bu bağlamda oldukça güzel. aynı zaman da bilgi edinmek için de öğrenmek içinde güzel bir site gerçekten kaliteli yapanların eline sağlık bence ben keyif alarak kullanıyorum açıkcası. güzel bir site sorumani sitesi ve de güvenilir bir site olması beni mutlu ediyor.

0

site cok guzel bu bir gercek.ayrica benim icin bos zamanlarimda en guzel kazanclari saglayabilecegim bir site tabiki erinip cevap yazmakdan sikilanlar varsa bilemem emek verceksinki karsiligni alcaksin benim icin en guzel kazanc yerlerinden birisidir sorumani plartformu.

0

valla pek bi yararını görmedim takılıyoruz işte

0

kullanım smacından sapmadıktan sonra bence gayet yararlı bir site diye düşünüyorum merak ettiklerimizi soruyoruz ve öğreniyoruz

0

güzel bir site ve güzel bir amaca hizmet ediyor.gerçekten doğru kullanılırsa daha güzel bir site olabilir.

1

çok doğru gerçekten bilinçli kullanılırsa. çok güzel fikirlerin yürütüleceği bir uygulama

0

ben beğendim ama yarar konusuna gelince, umarım yazarların amacı dalga geçmek olmaz.... gerçekten cevabı bilenlerin yada fikri olanların yazması efektif olacaktır.