3

bu uygulamayı nasıl buluyorsunuz ?

Sizce yararlı bir uygulama mı

25 cevap
0

her yönüyle sevdiğim, uzun zamandır üye olduğum fakat fazla vakit ayıramadığım internet sitesi. güzel bilgiler var ve eğlenceli vakit geçirilebiliyor, hattâ bağımlılık bile yapıyor :)

0

bu uygulamayı nasıl buluyor sunuz? sorusunu gördüğüm an direk süper buluyorum dedim.sitede yeniyim ve kazançlardan gerçekten çok memnun oldum.umarım ödeme alırkende mutlu olurum ve bu siteye devam ederim.diğer para kazanma sitelerine göre gerçekten daha karlı kısa vakitte canınız sıkıldığında kısa sürede güzel kazançlar sağlayarak ek gelir elde etmek mümkün gibi geldi bana.farklı siteleride kullanmış biri olarak bu site bana oldukça daha kullanışlı daha karlı geldi.size bol kazançlar.

0

keyif alıyorum kullanırken. soruların cevaplrını öğrenmek araştırmak okumak hoşuma gidiyor. sorularla insanlarla iletişim kurmak hoşuma gidiyor.

0

ben bu uygulamayı çok iyi biliyorum yani bence süper hem arkadaş ortamı geliştiriyoruz burada hem de bilgi ortamı geliştiriyoruz hem de para kazanıyoruz yani şöyle anlatayım size burada sorulan sorulara cevap vere vere bilgi seviyemiz yükseliyor herkes burada bilmediği soruları soruyor ve ben de bilmediğim sorulara bakıyorum mesela onlara cevap veren insanların verdiği yorumları okuyorum onları okuya okuya ben de bilgiler öğreniyorum. herkesin bu uygulamada para kazanmasını ve bilgi öğrenme tavsiye ederim bence muhteşem bir uygulama hem para kazanıyorsunuz hem de mi görünüyorsunuz yani benim bir tane arkadaşım var ismail diye arkadaşım bu site davet ediyorum yani gel burada işte para kazan hem de kelimeler öğren bilgi dağarcığı gelirsin diye çağırıyorum ama gelmiyor yani bence yarın öbür gün pişman olacak kim böyle yazı yazarak para verecek soru soracağım bana boş ver aga falan diyor bana kendisi kaybeder.

0

bu uygulamayı çok güzel buluyorum hem eğleniyorum hem bilgi sahibi oluyorum üstüne birde para kazanıyorum tavsiye ederim herkese....

0

ben sorumani sitesini gerçekten faydalı buluyorum. çünkü burada bilgi paylaşarak ya da paylaşılan bilgileri okuyarak öğreniyoruz ve genel kültürümüz daha fazla artıyor. bilmediğiniz şeyleri burada öğrenme imkanımız oluyor ya da bilmediğimiz soruları burada sorarak cevaplarını alıyoruz ve gerçekten güzel cevaplar yazan insanlar oluyor .burası çok güzel hem öğreniyoruz hem de eğlenerek para kazanıyoruz. aslında yılbaşından sonra zam gelmesini bekliyorduk ama gelmedi belki ileride zam yapabilirler cevapların en kısa cevabın üç kuruş sorularında en az üç kuruştan başlaması çok iyi olurdu bence. onun haricinde her şey çok iyi bazıları saçmalıyor ve saçma saçma cevaplar veriyorlar sorulara ama onları da zaten görüp banlıyorlar. onun haricinde gerçekten bu siteden memnunum çünkü en güvenilir site ve dolu dolu geçen bir sitedir.

0

çok güzel buluyorum en azından yararlı bilgiler öğreniyoruz ve para kazanıyoruz böyle sitelerın devamının gelmesini istiyoruz

0

bu uygulama yı herkese tavsiye ediyorum çok güzel bir uygulama bilgi mizi güçlendirmek ve artı bi yönü para kazandırıyo sahsen ben çok sevdim basından kalkmak istemiyorum herkese basarılar diliyorum

0

evet güzel buldum hem bilgi hem para ve hızlı... güvenilir diyorlar ..denicez göreceğiz

0

ben bu siteyi çok yararlı buluyorum. tesadüfen karşıma çıktı. girdim baktım ilk kazancı alana kadar biraz şüphem vardı sonra ilk ödemeden sonra daha çok güvendim. hem bilgi ediniyorsun hem de ufak tefek bir şeyler kazanıyorsun. bence çok güzel bir şey gereksiz bir sürü işle ilgileneceğme burada vakit geçirmeyi tercih ediyorum

0

bence gayet çok iyi bir site.gerçekten hem bilgi öğreniyorum hem araştırma yapmayı öğreniyorum hem de kendi bilgilerini doğru düzgün neler yapabileceğimi gördüm.hem gülüyorum hem de para kazanıyorum gerçekten bence herkesin bu siteye girip para kazanmaya başlaması gerekir. pas arkadaşlarıma söylediğim de ben sürekli uğraşamam soru sor ama cevap veremem veya bu site gerçekten yok yalan yanlış para ödemez diye sürekli bir ön yargı davranıyorlar.o yüzden insanları da davet ettiğimizde sürekli böyle bir sitem içerisindeler nedense hiçbir siteye artık güvence vermiyorlar bence gayet iyi bir site açıkçası onlar gelmiyorsa ben zaten para kazanmaya devam edeceğim onlar için değil. bu yüzden gerçekten çok iyi bir site hem biliyorum hem de para kazanıyorum.

0

uygulamayı gayet güzel ve keyif alınabilir bir uygulama olarak görüyorum.uygulama içerik ve gelişim bakımından da gayet tatmin edici.kazançların artması açısından 2kat etkinliği daha sık yapılsa siteye olan talebin de artacağını düşünüyorum.

0

iki kat kazanc uygulamasi da sık olsa çok iyi olur çünkü diğer türlü çok az artıyor ve ben sıkılıyorum .eğer daha fazla olursa digerleride çok keyif alır bence çünkü bu rekabet oluyor o hırsla daha çok soru cevaplamaya çalışıyorsun.

0

ben gayet yararlı bir uygulama olarak görüyorum burda çoğunluk paraya ihtiyacı olduğu için burda özellikle bu kişilerden biriside benim ama burda para kazanırken bilgilerimide güncelliyorum o yüzden benim açımdan bakacam olursam çok yararlı hem bana ek gelir oluyor hemde çok güzel bilgiler öğreniyorum bu yüzden sorumaniye severek giriyorum.

0

güzel. yani yararlı olabilecek bir site aslında. ama aramızdaki bazı yazarların ısrarla deyim ve atasözlerini sorması buradaki çoğu kişiyi çıldırtıyor. a harfinden olan deyimleri açıyor burada sırasıyla soruyor. aslında sorumani yönetiminin bu konuda bir yaptırımı olmalı. eğer böyle giderse bu siteyi bu tip soru soranlar batıracak.

0

aslında gayet güzel bir uygulama. bunun gibi bir uygulama daha biliyorum, bundan önce onu kullanıyordum. ondaki işleyişi söyleyeyim. soru ya da cevap yazdığınız zaman sorumani deki gibi anında para yatmıyordu. sorduğunuz soru ve verdiğiniz cevapların ücretleri ertesi gün yatıyordu. gelelim para çekme talebine ve limitine. daha önceden o sitede para çekme alt limiti 100 liraydı ve çok zordu tabiki. yeni başlamıştım baktım 100 türk lira alt limit hemen bıraktım boş bir platform dedim. daha sonra gelen bildirim ile alt limitin 50 türk lirası olarak değiştirildiği söylendi. bende iyi oldu dedim ve başladım soru sorup cevap vermeye. daha sonra bir şey farkettim. 50 türk lirası yapsanız bile paranızı o ay değil bir dahaki ay sonunda alabiliyordunuz. yok artık dedim, gereksiz şeyler insanı en az 1 ay bekletiyorlardı. velhasıl sorumaniyi gördüm. sorumani de sorduğunuz soru ve verdiğiniz cevapların ücretleri anında hesabınıza yatıyordu. alt limt 25 türk lirası ve 25 türk lirası alt limitine geldiğinizde hemen para çekme talebi verebilirsiniz ve 3 iş günü içerisinde değerlendirilip size geri dönüş yapıyor diye denildi. daha hiç para çekme talebi olmadi ama yakın zamanda böyle bir talepte bulunacağım. umarım site beni yanıltmaz ve gereken ödemeyi yapar. he baktım ödeme yapıyor etrafımdaki herkese bu platformu önereceğim. çünkü daha önce kullandığım bir uygulamada yine para kazanıyordum ve yaklaşık 40 kişilik bir ekip getirdim ama sonra baktım site çöktü bahanesiyle kaçıp gittiler ve emeklerimiz içinde kaldı. onun için ödeme alır almaz o kişilerin hepsini bu platforma kaydedeceğim. umarım emeklerimiz boşa çıkmaz.

0

çok güzel bir sayfa umarım google playda uygulaması da çıkartılır herkes rahatlıkla girebilir

0

bu uygulamayı kesinlikle çok yararlı buluyorum. çünkü hem bize bilgi kazandırıyor hem de bilgilerimizi tazeliyoruz onları hatırlıyoruz.

0

uygulamayi gerçekten çok güzel buluyorum ve herkese tavsiye ediyorum ben resmen her şeyimi bırakıp sadece bu sayfada zaman geçirmeye başladım ciddi anlamda bağımlı oldum diyebilirim .

0

sorumani uygulamasını başarılı buluyorum. şu ana kadar olumsuz düşündürtecek bir şey olmadı.