0

barfiks uzun bir bar a kendini yukarı doğru çekmektir.bunun faydası ise sırt ve omuz kaslarını çalıştırır bu yüzden sırt ve omuz kaslarınızın biraz yeterliliğe ihtiyaç duyar "bu yüzden barfiks hiç çekemiyorum".diyorsunuz bu yazıyı okumak ile birşeyler kazanıcağnıza emin olabilirsiniz ilk olarak normal bildiğimiz şınav pozisyon alıp ellerinizi yatay doksan derece çevirip şınav çekmeniz gerekiyor.ilk defa on sonra set set uzatıp sayıyı artıra bilirsiniz.bunları yaparken de devam etmeniz gereken iki egzersiz hareketi daha yapmalısınız.
birincisi: barfiks barında asılı kalmalısınız.
ilk sefer otuz saniye ile altmış saniye yani bir dakika kadar durmalısınız yavaş yavaş sayıyı set halinde asılı kalma süresini atırabilirsiniz.
ikinci egzersiz hareketimiz ise barfiks barınadan kendimizi yukarı doğru çekmektir.bunları aralıksız yaparsanız sırt ve omuz kaslarınızın barfiks çekmeniz için yeterli hale getirilecektir. umarım faydalı olmuştur.

0

genellikle bu zamanla olabilecek birşey kol ve bilek kası burda çok önemli bir faktör daha rahat barfiks için yağ oranınızı azaltmanız lazım genellikle normal antremanızdan sonra cardio yapmak bu yağ oranını dengelemek için iyi bir yöntem olabilir kol,bilek ve omuz kaslarına biraz önem vererek amacına ulaşabileceğinizi düşünüyorum :)

0

barfiks çekmek için üstü olmayan bir yer olması lazımki kafamızı çarpmayalım çeneye kadat barfiks çekelim derken birde vücüt yağının kaslara göre orantısı eşit olması gerekir bol bol spor veya fitness'a gitmek lazım ve kol kası yapmak lazım.

0

öncelikle çeneye kadar barfiks çekmek için çekilen yerin yani çenenin üstünde boşluk olması gerekir. çünkü başka türlü bu işlem gerçekleştirelemez. daha sonra kolları ve parmakları iyice kavradıktan sonra gücümüzü kullanarak kendimizi yukarı çekiyoruz çene hizzasını geçtikten sonra 1 saniye kadar durduktan sonra kendimizi bırakıyoruz ve bu işlemi tekrarlıyoruz

0

ortaokul yıllarımda nasıl da kolay yapardım kol kaslarım mı güçlüydü ben mi zayıftım şimdi geçmiş zaman çocukluğun verdiği bir özgüven her şeyi ben yaparım becerebilirim der gibi barfiks çekmeler takla atmalar hala sahil parkında deniyorum spor yaparken ama eskisi gibi olmuyor sanırım kas gücüm kalmadı ve biraz da vücut ağırlaştı ama hala çocukluktaki hırsım var içimde

0

barın üzerine avuç içlerin karşıya bakacak şekilde tutunup kendini yukarı doğru çekmen gerekiyor.bu senin gücün vücut ağırlığın uyku düzenin gibi bir çok şey etkiler.ama bunu yapmadan önce kollarını ısındırmanı tavsiye ederim.ayrıca barfiks çektikten sonra ki yediğin öğünde protein olsun .

0

avcunun içiyle bara ellerini koyup ayaklarını serbest bırakıp yukarı çekiceksin ama ya kollarının güçlü olması yada senin biraz zayıf olman gerekiyor sırt kaslarıda önemli tabi

0

bro barfiks çekmen için önce şınav çekebilmen laızm buda kollarını geliştirir bu sayede yavaş yavaş 5 barfiksten başla 50 ye kadar çık yada daha fazla sana kalmış

0

barfiks çekmek kollarının kuvvetli olması sonucunda çeneni demirin üstüne çıkarmana yardımcı olur. barfik tutun demire ilk önce sana dönecek şekilde tuttuktan sonra alıştırma yaparak kendini gelistirirsin sonra ellerini diğer tarafa dönerek düzgün bir barfiks çekebilirsin.

0

ilk öncelikli bu denemeyi hemen çeneyle başlamaman gerek ilk 1.seviye alıştırmalarını yapman gerek ben bir keresinde denedim direk kolum sakatlanmıştı dikkatli ol

0

çeneye kadar barfiks çekebilmek için öncelikle düzenli olarak spora gitmek lazım ki vucut buna alışsın herhangi bir sakatlama yapılmasın tabi sacede sporla bitmiyor iş sizi yöneten bu alanda usta olan birine kendinizi emanet etmeniz lazim ki güzel sonuçlar alabilin tabi unuttuğumuz bir şey var düzenli beslenmek düzenli beslenmeniz çok önemli bütün bunları yaptıktan sonra çeneye kadar güzel ve rahat rahat barfiks çekebilirsiniz

0

avuç içleri karşıya bakacak şekilde derden tutulur ve tuttuğumuz yüksekliğe çenemizi demirin üstüne çıkararak barfiks çekilir.

0

çeneye kadar barfiks çekmek, uçağın indikten 3 saat sonra, sigara dumanı ile dolu bir taksilerin, teşebüs yırtık arka koltuğunda oturuyordum. kendini barfiks diye tanıtan şoför incilerle sigara içen, terlik, ufak tefek biriydi; arabayı kayıtsız hatta pervasızca söylüyorduk, çarpışmalara kılpayı kurtuluyor ve durmadan konuşuyor; sözcükler ağzından bir sergiye boş almaktaydı: ülkende olup bitenler korkunç, afgan halkı ya pakistan’da halkı kardeş kardeş gibidir. böyle bilir, böyle söylerim. müslümanlar birbirlerine yardım etmeli feride dolayısıyla kulağıma adamın sesini kapattım, kendimi ekip arıyor baştanlama konunun ayarladım. 1981’de babayla birkaç ay kaldım barfiksi gayet iyi hatırlıyorum şu anda bir hafta sonra pakistan hava yolları uçağına cam kenarına oturmuş, üniformalı iki havalimanı iştesinin tekerlekli merdivenleri çekiniz yordum. uçak terminalden uzaklaştığı, az sonra havadaydık bulutları yarıyı yorduk. başını cama yasladım. boşu boşuna olduğunu bile bile, uykunun gelmesini bekledim.

0

öyle hemen olacak birşey değildir. önce uzun uğraşlar gerekiyor ve yeterli kol kası lazım. kol kaslarını güçlendirirseniz vücut ağırlığınızı kaldıracak şekilde kolayca bafiks çekebilirsiniz

0

sporu yaşam tarzı olarak benimsemiş kişlerin yapabilmesi olanaktır. az kilo, sağlıklı beslenme ve düzenli yaşam tarzı ile mümkün olacak birşeydir.

0

spor yapmak herkesin hayatında düzenli olarak bulunmalıdır.mekik şınav barfiks koşu yürüyüş hepsi sağlıklı bir hayat için gereklidir.barfiks çekmek kollarımızı sırt ve göğüs kaşlarımızı etkiler ancak en çok çalıştırdığı bölge kanat kaslarıdır.sporcular üçgen bir vücuda sahip olmak için barfiks çalışarak kanat kaşlarını geliştirmektirdir.barfiks yüksekte bulunan bir demire veya oduna veya plastik sağlam bir boruya ellerimizle omuz genişliğinde tutunarak ayaklarımız yerden kesilecek şekilde kollarımızı uzatmamız gerekiyor.daha sonra ayaklarımız yere değmeden kol kuvveti ile vücudumuzu yukarı çekerek çenemizi tutunduğumuz yapıya kadar getiriyoruz.daha sonra tekrar kollarımızı serbest bırakarak tekrar kendimizi yukarı doğru çekiyoruz.bu egzersizi ne kadar çok yapabilirsek o kadar çok kaslarımızı çalıştırmış oluruz.ancak anlatıldığı kadar kolay olmadığını söylemek isterim.

0

kapıya yada duvara bir barfiks aleti takıp kolay şekilde cekebilirsiniz tabi saglam bir yere takında düşmeyin

0

bence en basiti kapıya demir asip cekmektir. yeterli kol kaslarina sahip iseniz kolaydir

0

öncelikle barfiks çekilen demirin veya düzeyin üstünün açık olması gerekir çünkü kafanın çeneye kadar demirin veya düzeyin üstüne çıkması için bu boşluğun olması şarttır. bedenin daha rahat yukarı çekilmesi için avuçların yüze dönük olarak barfiks çekilmesi daha kolay olacaktır bu şekilde demiri kavrayarak çeneye kadar çekebilirsiniz. ancak verimli bir sonuç için bu tür spor işlemlerini öncesinde tekrar ederek kaslarınızı alıştırmanız gerekecektir. ilk denemede yapamayabilirsiniz. bu tür sportif faaliyetleri yaparken beslenme de çok önemlidir.

0

barfix çekebilmek için kol sırt gögüs kaslarınızın yeteri kadar güçlü olması gerekir.