0

öncelikleri karsı cins kim olursa olsun tipi asla önemli diğildir. beni anlayan ve saygu gösteren birisi olsun yeter. insanlık adına kötü birisi diğilde iyi birisi olsun. benim görüşlerime,düşünceleime ve kararlarıma saygı göstersin. beni sevsin ve söylediklerim inansın. karsılıklı güvencemiz olsun. saygı ve sevgi göstersin bana ve asla ihanet etmesin. ben bir şeyi yapmasını istemiyorsam eğer onu yapmasın. benimle inatlaşmasın ve ters olmasın. karsı cins kim olursa olsun içinde hep bir merhamet ve vicdan olsun. kin besleyen,öfke besleyen ve sinir besleyen birisi olmasın.

0

sevdiğim adam ,benim dünyam buraya milyonlarca şey yazsam yine onu atmaya yetmez benim gerçek kahramanım intihar eşiğindeydim beni kurtardı o iğrenç hayattan aldı resmen güneş gibi doğdu hayatıma daha ne diyim ki rabbim herkese böyle sevgi nasip etsin. o benim herşeyim yaşama sebebim o kadar merhametli ,güzel,naif bir kalbe sahip ki sanırım beni kendine bağlayan en güzel özelliği. çok güzel seviyor incitmeden,kırmadan sevgi ne demek aşk gerçekten ne demek çok iyi bilen biri sevmek çok güzel bir duygu aynı zamanda sevilmekte apayrı bir duygu beni o kadar iyi tanıyor ki bakışlarımdan anlar o an ne demek istediğimi.sahiplenmesi,sevgisi,koruması,ilgisi, bakışları,merhameti herşeyi çok güzel ya ciddi anlamda çok güzel duygular çok çook güzel herkesin yaşaması gereken bir duygu vaktiniz varken söyleyin sevdiğinizi,dile getirmekten korkmayın aşkınızı dolu dolu yaşayın unutmayın hayat gerçekten çok kısa...

1

aklımdaki karşı cins derken neyi kastettiniz anlamadım ama iki cins var, biri erkek, diğeri de bayanlardır. şu an için aklımda olan sadece yarışma.