0

biraz fazla iştahım açık. sağlıklı yemek pişirmek gibi bir alışkanlığım yok. kilo aldırma potansiyeline bakmaksızın lezzetli olmasına odaklıyım.

0

bu soruya tek cevabım öfkemdir. sadece öfke deyip geçmeyin bir çok sorunun temelini oluşturabilmektedir. öfke yüzünden doğru bildiğiniz şeyleri bile inada dönüştürüp yanlış olarak lanse edebilirsiniz. gereksiz ani parlamalarla insanları kırıp sonra fayda etmese bile çok pişman olabilirsiniz. hatta bu öfke yüzünden pişmanlığınızı bile karşı tarafa gösteremeyebilirsiniz. öfke sadece kişiye karşı yaşanan bir duygu değildir. yolunda gitmeyen işinize ve attığınız terliği getirmeyen köpeğinize bile sinirlenebilirsiniz. ve hayatınız içinden çıkılmaz bir karmaşaya dönüşebilir. zevk alma olayını tamamen bırakabilirsiniz ve her şey sizin için tam bir çileye dönüşür. erken yaşlanırsınız ve büyük ihtimalle bu öfke yüzünden zarar verdiğiniz organlarınız sizi yaşlılığınıza kadar götürmeyebilir. daha da önemlisi öfke ile girdiğiniz olaylarda hayatınızı bile erkenden kaybedebilirsiniz. öfke kontrolünün önemini bir kez daha belirtmek istiyorum. olabildiğince kendinize hakim olun.

0

aşırı inatçı olmam.. dediğim dedik olmam.. sinirlendiğimde insanlıktan çıkmam.. takıntılı olmam.. sabırsız ve tezcanlı olmam..

0

en kötü huyum ani çıkışlarım ve öfkem onun dışında çok fazla kötü huyum yok.

0

asla yazi yazmam derslere katilmam kizlara bakarim