0

sorulara uygun konu bukmek derken tam olarak anlayamadım ama aklıma soru gelmiyor doğrusunu söylemek gerekirse. yani artık soru sormaktan insanın aklına soru gelmiyor bir süre sonra da soru sormayı bırakıyor ev cevap yazmaya başlıyorsunuz.

0

hayır neredeyse her soru türü ve her türlü soruya cevap bulunabiliyor.

0

yok hiç zorlanmıyorum. mesela bir dağ ile ilgili soru mu soruyorum. hemen soru konusuna dağ yazıyorum. kısmi olarak soru konusune ne yazacağımı bilemediğim zaman soru diye yazarım.

0

ben daha çok cevap vermkden yana hakkımı kullanıyorum tabiki soru soran kisilerede teşekkür ederim o kadar soru varki herkez yeni bisiler yaratior kendi adına birgün sorullar bitcek die korkuyorum bende

0

ben hiç zorlanmıyorum. çok soru da sorduğum söylenemez zaten. aklıma bir şey takılırsa ve merak ettiğim bir şey varsa soruyorum. e soru da merak ettiğim yerlerden olunca konuya merak yazıyorum. aman aman ne yazsam bir şey bulamıyorum falan demiyorum. sitenin sağ tarafında konular var en sık kullanılanlar oradan seçebilirsin istersen.

0

hayır sorumani’de sorularıma uygun konu bulmakta zorlandığım söylenemez.
zaten çok fazla soru soran biri değilim. genellikle cevaplamayı tercih ediyorum.
aslında sorumani kategoriler açsa ve biz sorularımızı uygun kategoriye göre işaretlesek daha güzel olabilir.
böylelikle çok daha rahat uygun konu bulunabilir.

2

çok az soru soruyorum burada zaten neredeyse her şey sorulmuş gibi duruyor araştırıp sorulara cevap vermek daha çok hoşuma gidiyor.

1

ben şahsen zorlanınca merak yazıp yolluyorum.